Fitness band 22,5 m Zwaar Moves

Normaal € 46,99
Vanaf 2 € 45,99
Vanaf 4 € 44,99

Jouw prijs 46,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 01-102204 Groen

Fitness band Zwaar 22,5 meter in de kleur Groen wordt gebruikt om verschillende spiergroepen te trainen. Deze fitness banden kopen kan in diverse weerstandsniveaus. Met deze weerstandsband van Moves kun je gemakkelijk en effectief trainen. Geschikt voor professionals en consumenten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Het oefenen met een fitness elastiek geeft een positieve kracht en progressieve weerstand op de spieren. Trainen met sport elastiek zorgt voor verbetering van de spierkracht én voor een verhoging van de functionele capaciteiten. Met behulp van fitness elastiek kun je gemakkelijk de spierkracht en de reikwijdte van bepaalde spiergroepen trainen.

Deze fitness band met de weerstand Zwaar (Groen) heeft een lengte van 22,5 meter en is verpakt in een doos met handige uitsnede. Hierdoor kun je de oefenband eenvoudig afrollen en op de gewenste lengte knippen. Deze Moves oefenand is verkrijgbaar in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart).

Voor deze Moves band zijn zeer veel verschillende oefeningen beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat je met deze fitness oefenband zeer gevarieerd kunt trainen.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0
ZwartZeer zwaar2,53,44,04,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band in verschillende weerstanden
  • Ideaal voor fitness, training en therapie
  • Elastiek met uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Groen
Lengte : 22,5 meter
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gemiddeld