• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Hoeslaken massagetafel
Selectie verfijnen
Type hoes
 1. Hoeslaken massagetafel (17)
 2. Hoofdsteun (8)
Kleur
 1. Geel (1)
 2. Rood (2)
 3. Groen (1)
 4. Paars (1)
 5. Zwart (3)
 6. Kobaltblauw (2)
 7. Donkerblauw (4)
 8. Lichtblauw (4)
 9. Lichtgroen (1)
 10. Beige (2)
 11. Roze (1)
 12. Oranje (1)
 13. Wit (4)
 14. Grijs (2)
 15. Transparant (1)
Prijs
€ 0 € 294 € 0 tot € 294

Hoeslaken massagetafel

Voor een ruim aanbod aan verschillende kleuren hoeslakens massagetafel zonder uitsparing, ben je bij ons aan het juiste adres! Hoeslaken massagetafel zorgt voor extra comfort voor de patiënt. Dit hoeslaken wordt veel gebruikt bij de fysiotherapeut en sport- en massagepraktijk. Een hoeslaken massagetafel is gemaakt van extra dik badstof en is van een zeer hoogwaardige kwaliteit stretch katoen. Het hoeslaken dient ter bescherming van de behandeltafel of massagetafel. Kijk ook in ons assortiment voor massage artikelen, massage olie en massage hulpmiddelen.

1 - 16 van 39 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 39 producten

Sorteer op:

hoeslaken massagetafel

Hoeslaken massagetafel kopen?

Onze hoeslaken massagetafel zijn van de hoogste kwaliteit badstof. Naast hoeslaken voor massagetafel en behandelbanken zijn er ook veel fysiotherapiepraktijken, ziekenhuizen en huisartsen die gebruik maken van bijvoorbeeld onderzoekbankpapier. Dit is hygiëne papier dat gebruikt kan worden boven op de hoeslaken massagetafel. Voor extra bescherming en hygiëne raden wij aan dit te gebruiken. Vooral bij praktijken waar de doorloop van klanten groot is. Het is zonde en onnodig om elke keer het hoeslaken voor massagetafel uit te moeten wassen.

Het ruime assortiment aan massagetafel hoeslaken is er om hygiënisch op de massagebank te liggen tijdens een massage of blessurebehandeling. Het hoeslaken massage tafel wordt veel verkocht aan fysiotherapeuten, wellnesscentra, revalidatiecentra, oedeemtherapeuten, artsen, ziekenhuizen, sportmasseurs en schoonheidsspecialisten. 

Hoeslaken massagetafel dient ter bescherming van de massagetafel. Daarnaast is een massagetafel hoes extra comfortabel voor de patiënt. Dankzij de enorm goede kwaliteit is het hoeslaken voor massagetafel extra duurzaam en voelt hij comfortabel aan. Ook ziet de behandeltafel er met een massagetafel hoeslaken netter en professioneler uit. Om het plaatje af te maken hebben wij ook diverse hoofdsteunhoesjes en taboeret hoesjes te koop. Net zoals de hoeslakens zijn deze ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Wij bieden zeer interessante staffelkortingen aan bij aankoop van meerdere hoeslaken voor massagetafel. Met meerdere hoeslaken massagetafel kun je vaker je hoeslaken verfrissen en vervangen.

Naast onze goedkope hoeslakens massagetafel hebben wij ook een oliebestendig hoeslaken. Deze massagetafel hoeslaken is waterbestendig en massageolie bestendig. Deze waterbestendig hoeslaken voor massagetafel is verkrijgbaar in de kleur wit. Deze speciale hoes voor de massagetafel of behandelbank beschikt niet over een gezichtsuitsparing. Het hoeslaken massagetafel waterbestendig is gemaakt van 40% polyester en 60% polyurethaan. Het oliebestendig hoeslaken is wasbaar op maximaal 95°C.

Hoeslaken voor massagetafel nodig

Er zijn ontzettend veel soorten massages waarvoor het handig is om een hoeslaken voor massagetafel aan te schaffen. Uiteraard raden wij aan om altijd een hoeslaken massagetafel te gebruiken. Over de hele wereld wordt massages beoefend, elk voor een ander doel en in een andere vorm. 

Massage is in de praktijk het toepassen van druk, spanning, beweging, of zelfs trilling op een manuele of met een mechanische manier. Massages kunnen worden uitgevoerd op hoeslaken massagetafel zowel met als zonder olie. De context van een massage kan variëren van informeel en amateuristisch tot sterk professioneel. Het geven van een massage op een massagetafel hoeslaken kan vanuit twee verschillende invalshoeken gedaan worden. Vanuit wensen en behoeften, hierbij hoeft er geen sprake te zijn van klachten. Hierbij moet je denken aan rust en ontspanning, verwenning, of simpelweg aan een aangename tijd doding.

De andere reden voor een massage op hoeslaken massagetafel is vanwege klachten en symptomen. Denk hierbij aan een behandeling van lichamelijke klachten. Dit gebeurt voornamelijk door vakmensen uit de sport- en gezondheidszorg zoals sportmasseuses, chiropractors, osteopaten en fysiotherapeuten. Hier wordt uitgegaan van een medisch behandelplan en wordt gecombineerd met zowel oefentherapie als manuele therapie. Ook kan een massage op een hoeslaken voor massagetafel worden uitgevoerd wanneer er emotionele klachten of symptomen zijn. Dit heet massagetherapie en wordt meestal uitgevoerd door professionele massagetherapeuten. 

Hoeslaken badstof

Een badstof hoeslaken voor massagetafel wordt gebruikt om het matras van de massagetafel te beschermen. Dankzij het elastiek rondom de randen van het laken, ligt het massagetafel hoeslaken altijd strak om de behandelbank, tenminste, als de hoeken netjes op het matras aansluiten. Elke hoeslaken massagetafel is universeel en zou in principe over elke behandelbank moeten passen. De afmetingen van onze goedkope hoeslakens massagetafel is te vinden bij het product zelf.

Badstof is een weefsel gemaakt van katoen. Hoeslaken badstof is goed te herkennen aan de geweven lusjes. Badstof is zeer geschikt om vocht op te nemen, daarom worden er ook veel washandjes, handdoeken en badjassen van gemaakt. Massagetafel hoeslaken gemaakt van badstof is extra comfortabel en zacht om op te liggen. In tegenstelling tot een 100% katoenen hoeslaken voor massagetafel. Hoeslaken badstof wordt gemaakt van een goede kwaliteit katoen gecombineerd met polyester. Dit zorgt voor het comfortabele gevoel.

Badstof hoeslaken massagetafel vind je in twee uitvoeringen: met gezichtsuitsparing en zonder gezichtsuitsparing. Je kunt deze hoeslaken voor massagetafel wassen op een temperatuur tot 40 graden. Het is wel beter voor het eerste gebruik de badstof massagetafel hoeslaken te laten weken in lauw water, zodat voorkomen wordt dat de stof zal krimpen.

Voor vragen over goedkope hoeslakens massagetafel zonder uitsparing, verwijs ik je graag door naar onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste hoeslaken massagetafel.

Een massagetafel hoeslaken dient ter bescherming van de behandeltafel. Daarnaast is een massagetafel hoes extra comfortabel voor de patiënt. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is de massagetafel hoeslaken extra duurzaam en comfortabel. Ook ziet de behandeltafel er met een hoeslaken massagetafel veel netter uit. Wist je dat wij ook verschillende hoofdsteunhoesjes en taboeret hoesjes in bijpassende kleuren hebben?

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+