• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Type ADL hulpmiddelen
 1. AantrekhulpAantrekhulp
 2. Helping HandHelping Hand
 3. LeeshulpmiddelenLeeshulpmiddelen
 4. PillendoosjePillendoosje
Pillendoosje
Selectie verfijnen
Kleur
 1. Geel (4)
 2. Rood (5)
 3. Groen (3)
 4. Blauw (11)
 5. Zwart (1)
 6. Wit (1)
 7. Transparant (2)
Merk
 1. Able2 (15)
 2. Anabox (11)
Prijs
€ 0 € 77 € 0 tot € 77

Pillendoosje

Pillendoosje bieden we aan in verschillende soorten en maten. Wanneer je dagelijks je medicijnen moet innemen is een pillendoos ideaal. Als je lastig kunt onthouden op welke dagen je je medicijnen moet innemen, dan bieden onze pillendoosjes een uitkomst. Op de deksels van de pillendoosjes staan de letter van de dagen van de week. Onze ADL hulpmiddelen maken dagelijkse handelingen makkelijk en voorkomen lastige fouten. Het pillendoosje van Able2 en Anabox hebben zeven opbergvakjes, zo kun je makkelijk per dan je medicatie innemen. Met ons medicijnendoosje is het voor jezelf of voor je patiënt makkelijk om de medicatie een week vooruit te plannen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment hulpmiddelen.

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:
aanbieding 22
Anabox 7 dagen pillendoosAnabox 7 dagen pillendoos

Normale prijs: € 18,99

Aanbiedingsprijs: € 14,79

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Klein pillendoosje 1 dag 4-vaks BlauwKlein pillendoosje 1 dag 4-vaks Blauw
€ 2,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 26 producten

Sorteer op:

pillendoosje

Veelgestelde vragen

Waarom een pillendoosje gebruiken?

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Een pillendoosje helpt je om dagelijks je medicatie goed in te nemen. Met behulp van een pillendoosje kun je jouw medicijngebruik dagelijks en wekelijks goed organiseren en vooruit plannen. Als je het zelf lastig vindt om de pillen of tabletten te organiseren, dan kan ook iemand anders zoals een familielid, mantelzorger of zorgprofessional dit voor je doen. Op de vakjes van een pillendoosje staat het moment dat je de medicijnen moet innemen: ’s morgens, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts. Veel pillendoosjes hebben ook een extra vakje waar op staat: naar behoefte. Hier bewaar je bijvoorbeeld paracetamol, ibuprofen of andere medicijnen die je naar eigen behoefte mag innemen.

Welke soorten pillendoosjes zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten pillendoosjes. Er zijn losse, kleine pillendoosjes die geschikt zijn voor één hele week. Zo’n pillendoosje wordt ook wel een weekbox genoemd. Voor elke dag van de week is er een vakje waarin je de medicijnen van die dag kunt doen. Een weekbox is geschikt voor mensen die niet al te veel verschillende pillen per dag moeten innemen en zelf weten op welk moment je welke pil moet innemen. Daarnaast zijn er uitgebreide, grote pillendozen die meestal een 7 dagen pillendoos worden genoemd. Zo’n uitgebreide pillendoos bestaat uit 7 losse pillendoosjes voor elke dag van de week die in een praktische houder op de juiste volgorde geplaatst kunnen worden. Elke dagbox bestaat uit meerdere vakjes zodat je in één opslag kunt zien op welk tijdstip je de medicijnen moet innemen. Daarnaast zijn deze dagboxen, pillendoosjes voor één dag ook los verkrijgbaar.

Welke pillendoosje past het beste bij mij?

Bij het kiezen van een pillendoosje is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Hoeveel medicijnen moet ik per dag gebruiken? Gebruik je een paar pillen per dag en weet je zelf wanneer je jouw medicatie moet innemen? Dan is een weekbox een goede keuze. Weet je zelf niet precies op welk tijdstip je welke pillen moet gebruiken of vind je het lastig om dit te onthouden? Gebruik je meerdere pillen per dag op verschillende tijdstippen? Dan is een uitgebreide 7 dagen pillendoos met 7 losse pillendoosjes voor elke dag van de week een prima optie. Elke dagbox bestaat uit meerdere vakjes, compartimenten zodat je in één opslag kunt zien op welk moment van de dag je de medicijnen moet innemen.

Waarom een pillendoosje kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment pillendoosjes van betrouwbare merken zoals Anabox aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Kies een voor jou geschikt pillendoosje en kijk ook naar andere handige hulpmiddelen of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+