• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Braces
 1. RugbraceRugbrace
 2. BekkenbandBekkenband
 3. ElleboogbraceElleboogbrace
 4. PolsbracePolsbrace
 5. KniebraceKniebrace
 6. EnkelbraceEnkelbrace
Bekkenband
Selectie verfijnen
Maat brace
 1. Small (1)
 2. Medium (1)
 3. Large (1)
 4. Extra Large (1)
Prijs
€ 0 € 63 € 0 tot € 63

Bekkenband

Een bekkenband is ideaal om voor, tijdens en na de zwangerschap en bevalling te dragen. Aanbevolen door fysiotherapeuten en bekken therapeuten. Een bekkenband geeft steun en compressie bij zwangerschap en bekkeninstabiliteit. Bekkenbanden en braces bieden extra ondersteuning en comfort. Een bekkenband wordt niet alleen gebruikt door zwangere vrouwen, maar kan ook uitstekend gebruikt worden als je bekkeninstabiliteit hebt of pas geopereerd of herstellende bent van bekkenklachten. Met een bekkenbrace wordt tegelijkertijd je lichaamshouding gecorrigeerd. Alle professionele bekkenbanden in ons assortiment bieden extra ondersteuning voor je bekken, heupen en onderrug.

6 product(en)

Sorteer op:

6 product(en)

Sorteer op:

Bekkenband zwangerschap

Een bekkenband zwangerschap wordt gedragen om steun te bieden bij bekkeninstabiliteit, bekkenpijn, rugklachten en om de lichaamshouding te corrigeren. Met behulp van een bekkenband worden de zogenaamde SI-gewrichten van het bekken samengedrukt en optimaal ondersteund. Hierdoor helpt een bekkenband zwangerschap om de spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken op een comfortabele en natuurlijke manier te verminderen.

Het is natuurlijk belangrijk dat u de juiste maat bekkenband kiest. Houd er bij het kiezen van de juiste maat bekkenband ook rekening mee dat uw heupomvang later in de zwangerschap zal toenemen. Voor persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van een bekkenband kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Bekkenband kopen

De bekkenbanden in ons assortiment hebben een uitstekend kwaliteit. Onze deskundigen hebben in samenwerking met fysiotherapeuten en bekken therapeuten gekeken naar de beste bekkenbanden. Vervolgens is elke bekkenbrace uitgebreid getest op de kwaliteit en functionaliteit. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere de Serola bekkenband, zwangerschapsband en de erasmus bekkenband.

Wilt u graag een bekkenband kopen? Onze deskundigen kunnen u uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies voor een geschikte bekkenband. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een bekkenband. Wilt u een goede en functionele bekkenband kopen voor de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze professionals voor een geschikte bekkenbrace of zwangerschapsband.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+