Fitness band 5,5 m Licht Moves

Normaal € 11,99
Vanaf 2 € 11,79
Vanaf 5 € 11,49

Jouw prijs 11,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-100502 5,5m Geel

Fitness band Licht 5,5 meter van Moves is een kwalitatief sterk fitness elastiek en is bekend onder fysiotherapeuten en sporters. Geschikt voor professionals en consumenten. Met de weerstandsband kun je gemakkelijk kracht en balans opbouwen. Deze fitness banden zijn verkrijgbaar in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Fitness elastiek oefeningen

Dit fitness elastiek met weerstandsniveau Licht wordt veel toegepast tijdens revalidatie processen en herstel periodes na een blessure. Dankzij de lichte weerstand van deze fitness band kun je na een blessure eenvoudig beginnen met het hervatten van de training. Er zijn veel verschillende fitness elastiek oefeningen beschikbaar. De reikwijdte van bepaalde spiergroepen kun je goed met dit fitness elastiek trainen. Hiermee vergroot je tegelijkertijd de samenwerking van verschillende spiergroepen. De fitness band is goed te combineren met andere soorten fitness elastiek. Het fitness elastiek geeft zowel een positieve als een negatieve kracht op de spieren. Een progressieve weerstandstraining zorgt voor een verbetering van spierkracht én voor een verhoging van de functionele capaciteiten

Fitness band rol

Deze Moves band met een Licht weerstandsniveau wordt veel gebruikt door professionals en is natuurlijk ook geschikt voor thuis training. Het fitness elastiek is verkrijgbaar in de weerstanden Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra Zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart).

Dit fitness elastiek heeft een lengte van 5,5 meter en is verpakt in een stevig doosje. Dit doosje bevat een uitsnede waardoor het fitness elastiek gemakkelijk afgerold en afgeknipt kan worden. Je kunt deze weerstandsband kopen met een lengte van 1,5 meter, 5,5 meter, 22,5 meter of 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0

Snap-Stop® systeem

Moves fitness band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van Moves fitness band en artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Fitness band zeer geschikt voor fysiotherapie en training
  • Zelf op de gewenste lengte knippen
  • Fitness elastiek met uniek Snap-Stop® systeem

Related products

Fitness band 5,5 m Medium Body-Band
Fitness band 5,5 m Medium Body-Band

11,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mini band fitness
Miniband Medium

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 5,5 m Medium Moves
Fitness band 5,5 m Medium Moves

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 1,5 m Medium Moves
Fitness band 1,5 m Medium Moves

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 5,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner