• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11981
0 Winkelwagen
0
Type Braces
  1. RugbraceRugbrace
  2. BekkenbandBekkenband
  3. ElleboogbraceElleboogbrace
  4. PolsbracePolsbrace
  5. KniebraceKniebrace
  6. EnkelbraceEnkelbrace
Kniebrace
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 36 € 0 tot € 36

Kniebrace

Kniebrace of kniebandage geeft ondersteuning aan de knie en dient ter preventie of behandeling van knieblessures. Kniebraces worden ook gebruikt bij blessures aan de meniscus, kruisband of patella én bij knie atrose, slijtage van het kniegewricht. Een knie brace is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het sporten. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte braces of fysiotherapie benodigdheden.

3 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 29
PatellabandjePatellabandje

Normale prijs: € 6,90

Aanbiedingsprijs: € 4,90

3 product(en)

Sorteer op:

Kniebandage

Een kniebandage kan u ondersteunen bij het sporten en tijdens het werken of andere activiteiten in het dagelijks leven. Een kniebrace wordt vooral veel gebruikt door mensen voor, tijdens en na een knieblessure. Een knie brace kan gebruikt worden voor onder andere een jumpers knee, runners knee, overbelasting, problemen met de kruisband en meniscus of bij artrose. Door gebruik te maken van een kniebrace geeft u de kruisbanden en het kniegewricht ondersteuning. Met een kniebandage kunt u tevens de kniebanden uitstekend trainen en sterker maken.

Knie brace

Gaat u een kniebrace kopen dan is het belangrijk dat u goed weet waarvoor u de kniebandage nodig heeft. Er zijn verschillende kniebraces verkrijgbaar waarbij elke kniebandage een andere functie kan hebben. In ons assortiment vindt u een kniebrace en patellabandje die u kunnen helpen bij diverse knieblessures of klachten. U kunt bij ons een kniebrace kopen van uitstekende kwaliteit. Elke knie brace is uitvoerig door onze deskundigen, diverse sporters en fysiotherapeuten getest op functionaliteit en kwaliteit.

kniebrace kopen

Met een kniebrace kunt u blessures of klachten behandelen of voorkomen. Voor een duidelijk en persoonlijk advies over de juiste kniebandage kunt u contact opnemen met de klantenservice van MediPreventie. Wilt u een goede en functionele kniebrace kopen voor de beste prijs? Bekijk dan de selectie van onze deskundigen voor een geschikte knie brace of kniebandage.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+