• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 12575
0 Winkelwagen
0
Massage artikelen

Massage artikelen

Massage artikelen in de aanbieding
aanbieding 5
F.I.T. massage olie 5 literF.I.T. massage olie 5 liter

Normale prijs: € 79,90

Aanbiedingsprijs: € 75,90

aanbieding 17
Knierol HalfrondKnierol Halfrond

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 24,99

aanbieding 16
Knierol RondKnierol Rond

Normale prijs: € 30,99

Aanbiedingsprijs: € 25,99

massage artikelen

Massage producten

Massage producten worden gebruikt bij een ontspanningsmassage of bij het behandelen van klachten of blessures bij de fysiotherapeut. Onze massage producten bieden de cliënt én de verzorger een zo goed mogelijke comfort. De massage artikelen worden veel gebruikt door fysiotherapeuten, masseurs en sportverzorgers. Alle massage producten zijn uitstekend toe te passen in elke praktijkinrichting, schoonheidssalon en massage praktijk.

Ons uitgebreide aanbod aan massage artikelen bestaat onder meer uit hoogwaardige kwaliteit hoeslaken massagetafel, massagetafelhoes met uitsparing, hoofdsteunhoesjes, massage olie, knierol, acupunctuurnaalden en nog meer massageproducten. Doordat onze massage producten goed getest worden weet je zeker dat je altijd beste kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs.

Massage benodigdheden

Massages geven met de blote handen is de basis van elke massage, maar afhankelijk van het doel, de traditie en de soort behandeling kunnen er diverse massage benodigdheden worden ingezet. Bekijk hiervoor onze massage hulpmiddelen voor een extra beleving en toevoeging aan de massage. Bij sportmassages, stoelmassages, zwangerschapsmassages en andere paramedische massages kan de masseur gebruik maken van massage artikelen zoals een knierol rond of halfrond of andere ondersteunende kussen. Dit is ter ondersteuning van de ledematen of ter verbetering van het comfort van de cliënt. Massage producten zoals massagekussens, rollers en massagestaven kunnen een massage intensiveren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor anatomische modellen en posters om de praktijkruimte mooi in te richten. Wist je dat je ook voor sporttape bij onze massage groothandel terecht kunt? Bekijk daarom ook eens ons aanbod aan sportverzorging.

Veel oosterse massages worden vaak verrijkt met massage benodigdheden zoals hotstones, massagecups, naalden, bamboestokken, rozenhout rollers en niet te vergeten: oliën. Een massage olie wordt eigenlijk altijd bij behandeling gebruikt ter vermindering van de wrijving, ter verwarming of ter verhoging van het welness-effect. Bij sommige massages speelt de olie een hoofdrol vanwege de geneeskrachtige of gezondheidsbevorderende eigenschappen van de kruiden in deze aromatische en etherische oliën. Bij onze massage groothandel hebben wij massage olie verkrijgbaar in verschillende varianten, maten, geuren en merken. Denk aan massage olie van bekende merken zoals Toco-Tholin, Chemodol, FIT sportbalsem, Naqi en Schupp.

Massage groothandel

Wij zijn een massage groothandel met een groot aanbod aan massage benodigdheden die geschikt zijn voor zowel professionals als particulieren. Bij ons kun je alles vertrouwd online bestellen tegen de laagste prijzen en volumekortingen. Je kunt onze massage artikelen ook uitstekend thuis gebruiken. Met massage producten van onze massage groothandel, maak je je praktijkinrichting compleet. Onze massage artikelen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het behandelen van blessures, bij acupunctuur behandelingen en bij fysiotherapie behandelingen.

Diverse fysiotherapeuten, verzorgers en masseurs maken al gebruik van onze massage artikelen. Ben je op zoek naar goede en functionele massage benodigdheden voor de beste prijs? Kijk dan online naar de massage producten van onze massage groothandel.

Voor een persoonlijk en deskundig advies over onze massage producten kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste massage benodigdheden.

Massageproducten

Als je het als masseur, manuele therapeut of fysiotherapeut een beetje professioneel wilt aanpakken, zul je voldoende massage artikelen in je praktijk moeten hebben. Met behulp van de juiste massage producten vergroot je het comfort van je cliënt namelijk enorm. Daarnaast is het gebruiken van de juiste hygiëne materialen ook van belang voor de hygiëne en netheid tijdens je behandelingen. Denk daarbij aan onderzoekbankpapier, facecovers en massagetafel hoeslakens. Dit soort massage artikelen zijn onmisbaar tijdens een behandeling!

Het gebruik maken van een massage olie of lotion tijdens een behandeling zorgt niet alleen dat er minder wrijving ontstaat, maar werkt ook nog eens extra ontspannend voor de klant of cliënt. Daarnaast worden er prettige aroma's verspreidt door de geur van de olie. Het kan nooit kwaad om veel soorten oliën of lotions te hebben. Zo kun je per behandeling kiezen voor de meest geschikte olie of laat je cliënt er zelf een uitkiezen. Deze massage benodigdheden zijn essentieel om een massage te kunnen uitvoeren.

Het gebruiken van een handdoek tijdens een massage is onmisbaar. Massage handdoeken helpen je met het verwijderen van de massage olie of lotions nadat de behandeling voorbij is. De handdoeken kunnen ook gebruik worden door de cliënt om deze om het lichaam heen te dragen tijdens een massage. Dit houdt de client warm en geeft een extra fijn gevoel. Bij onze massage groothandel hebben de handdoeken bijna allemaal een afmeting van 50 x 100 centimeter. Dit is ook de juiste afmeting voor een massage handdoek. Dit soort massage artikelen zijn belangrijk voor het comfort van je cliënt.

Sportmassage artikelen

MediPreventie is een gespecialiseerde massage groothandel met een ruim aanbod aan sportmassage artikelen. Masseurs, fysiotherapeuten en sportverzorgers kopen bij ons de massage producten in. Sportmassages zijn bijna net zo populair als reguliere ontspanning massages. Vele sporters ondergaan regelmatig een sportmassage. Met onze sport massage artikelen komt deze massage volledig tot zijn recht. Maar wat is nou eigenlijk een sportmassage?

Een sportmassage is een massage voor voornamelijk mensen die regelmatig sporten en baat hebben bij een voorspoedig spierherstel. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Een sportmassage is ook niet altijd even prettig. Bij een sportmassage worden de spieren meestal stevig gemasseerd. Knopen worden uit je spieren gemasseerd of bijvoorbeeld het bindweefsel wordt losgemaakt. Tegenwoordig zijn er ook artikelen, waarmee je gemakkelijk je eigen spieren los kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een foam roller.

Bij een sportmassage gebruikt de sportmasseur of fysiotherapeut eigenlijk zo goed als dezelfde massage producten als bij een reguliere behandeling. Toch kunnen enkele massage benodigdheden anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan de massageolie. Voor sportmassages worden meestal geurloze en een wat dikkere olie of lotion gebruikt. De basis van de benodigde massage producten blijven hetzelfde. Voor welke massagebehandeling dan ook.

Het is niet verstandig om meteen een sportmassage te nemen na het sporten als je last hebt van spierpijn. Je kunt hier beter een paar dagen mee wachten. Op die manier kunnen de spieren eerst zichzelf herstellen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om thuis alvast enkele massage benodigdheden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een foamroller of palmmassager, om de spieren al wat losser te maken. Mocht je uiteindelijk kiezen voor een sportmassage, dan is het niet verstandig om dit te nemen als je een ontsteking, wond, koorts of een kneuzing hebt.

Heb je vragen over onze massage benodigdheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en nieuwste producten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+