• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17736
0 Winkelwagen
0
Massage artikelen

Massage artikelen

Massage artikelen in de aanbieding
aanbieding 33
Pomp FIT massage olie 5 literPomp FIT massage olie 5 liter

Normale prijs: € 8,90

Aanbiedingsprijs: € 5,99

Levertijd langer dan 1 week

Massage artikelen zijn benodigdheden die je helpen om een goede massage te geven. Massage artikelen zijn onmisbaar bij het geven van een ontspanningsmassage, sportmassage of fysiotherapie behandeling. Wij zijn een massage groothandel en online massage spullen winkel met massage artikelen zoals massage olie, spierbalsem, facecovers massagetafel, een knierol, een hoeslaken massagetafel of massagetafelhoes met uitsparing, hoofdsteunhoesjes, dry needling- en acupunctuurnaalden, onderzoekbankpapier, massage hulpmiddelen en nog veel meer massage producten. Alle massage benodigdheden in ons assortiment hebben een professionele kwaliteit en zijn geschikt voor professionals en consumenten.

massage artikelen

Massageproducten

Als je het als masseur, manuele therapeut of fysiotherapeut een beetje professioneel wilt aanpakken, zul je voldoende massage artikelen in je praktijk moeten hebben. Met behulp van de juiste massage producten vergroot je het comfort van je cliënt namelijk enorm. Daarnaast is het gebruiken van de juiste hygiëne materialen ook van belang voor de hygiëne en netheid tijdens je behandelingen. Denk daarbij aan onderzoekbankpapier, facecovers en massagetafel hoeslakens. Dit soort massage artikelen zijn onmisbaar tijdens een behandeling!

Het gebruik maken van een massage olie of lotion tijdens een behandeling zorgt niet alleen dat er minder wrijving ontstaat, maar werkt ook nog eens extra ontspannend voor de klant of cliënt. Daarnaast worden er prettige aroma's verspreidt door de geur van de olie. Het kan nooit kwaad om veel soorten oliën of lotions te hebben. Zo kun je per behandeling kiezen voor de meest geschikte olie of laat je cliënt er zelf een uitkiezen. Deze massage benodigdheden zijn essentieel om een massage te kunnen uitvoeren.

Het gebruiken van een handdoek tijdens een massage is onmisbaar. Massage handdoeken helpen je met het verwijderen van de massage olie of lotions nadat de behandeling voorbij is. De handdoeken kunnen ook gebruik worden door de cliënt om deze om het lichaam heen te dragen tijdens een massage of om de cliënt toe te dekken tijdens de behandeling. Dit houdt de client warm en geeft een extra fijn gevoel. Bij onze massage groothandel hebben we massage handdoeken in verschillende afmetingen en kleuren.

Sportmassage artikelen

MediPreventie is een gespecialiseerde massage groothandel met een ruim aanbod aan sportmassage artikelen. Masseurs, fysiotherapeuten en sportverzorgers kopen bij ons de massage producten in. Sportmassages zijn bijna net zo populair als reguliere ontspanning massages. Vele sporters ondergaan regelmatig een sportmassage. Met onze sport massage artikelen komt deze massage volledig tot zijn recht. Maar wat is nou eigenlijk een sportmassage?

Een sportmassage is een massage voor voornamelijk mensen die regelmatig sporten en baat hebben bij een voorspoedig spierherstel. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Een sportmassage is ook niet altijd even prettig. Bij een sportmassage worden de spieren meestal stevig gemasseerd. Knopen worden uit je spieren gemasseerd of bijvoorbeeld het bindweefsel wordt losgemaakt. Tegenwoordig zijn er ook artikelen, waarmee je gemakkelijk je eigen spieren los kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een goede foam roller of massage roller stick.

Bij een sportmassage gebruikt de sportmasseur of fysiotherapeut eigenlijk zo goed als dezelfde massage producten als bij een reguliere behandeling. Toch kunnen enkele massage benodigdheden anders zijn. Denk bijvoorbeeld aan de massageolie. Voor sportmassages worden meestal geurloze en een wat dikkere olie of lotion gebruikt. De basis van de benodigde massage producten blijven hetzelfde. Voor welke massagebehandeling dan ook. Het is niet verstandig om meteen een sportmassage te nemen na het sporten als je last hebt van spierpijn. Je kunt hier beter een paar dagen mee wachten. Op die manier kunnen de spieren eerst zichzelf herstellen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om thuis alvast enkele massage benodigdheden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een foamroller of palmmassager, om de spieren al wat losser te maken. Mocht je uiteindelijk kiezen voor een sportmassage, dan is het niet verstandig om dit te nemen als je een ontsteking, wond, koorts of een kneuzing hebt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn massage artikelen?

Massage artikelen zijn benodigdheden die je helpen om een goede massage te geven. De woorden massage artikelen zeggen het zelf al: materialen om mee te masseren. Massage artikelen zijn onmisbaar bij het geven van een ontspanningsmassage, sportmassage of bij een fysiotherapie behandeling. Massages hebben positieve effecten op onze gezondheid. Denk hierbij aan voordelen zoals een sneller herstel van de spieren na een inspanning, een lagere bloeddruk en een betere weerstand of een betere balans tussen lichaam en geest. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste massage artikelen voor professionals en consumenten.

Welke soorten massage artikelen zijn er?

Bij ons kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment massage artikelen: massage olie, spierbalsem, sportbalsem, hoeslakens en knierollen voor de massagetafel, massage tools, hoofdsteunhoesjes, disposable facecovers, onderzoekbankpapier, dry needling naalden en nog veel meer massageproducten. Alle massage benodigdheden in ons assortiment hebben een professionele kwaliteit en zijn geschikt voor professionals en consumenten. Kies uit bekende en betrouwbare merken zoals Chemodol, Toco-Tholin, Schupp, Seirin en FIT sportbalsem.

Waarom massage artikelen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden als massage groothandel een compleet assortiment van de beste massage artikelen en massageproducten en leveren zeer snel. In ons uitgebreide assortiment vind je degelijke massage benodigdheden met een professionele kwaliteit voor een goede prijs. Geschikt voor professionals en consumenten. Je kunt kiezen uit de volgende soorten massage artikelen: massage olie, spierbalsem, hoeslakens, kussens en knierollen voor de massagetafel, sportbalsem, massage tools, hoofdsteunhoesjes, disposable facecovers, onderzoekbankpapier, dry needling naalden, en nog veel meer massageproducten. Ook voor een foam roller voor goede zelfmassage kun je bij ons terecht. Kijk ook eens naar een herbruikbare hot cold pack voor een aangename verkoeling van de spieren of comfortabele warmte. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw massage artikelen morgen al in huis!

Uit welke soorten massage olie kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten massage olie. Dit komt door de ingrediënten die in massageolie kunnen zitten. De ene massage olie heeft een ander effect dan andere massageolie. Afhankelijk van het soort massage dat je wilt geven is het belangrijk om een bijpassende massageolie en de geur ervan te kiezen om zo het effect van de massage te versterken. Bij het geven van een sportmassage of fysiotherapie behandeling waarbij de nadruk ligt op het los masseren en behandelen van spieren en het lichaam wordt meestal gekozen voor een neutrale massage olie die geschikt is voor elk huidtype. Een goed voorbeeld is de Chemodol massage olie die beschikt over uitstekende resorptie-eigenschappen waardoor er tijdens het masseren een optimaal contact met de huid ontstaat. Voor het geven van een ontspanningsmassage wordt vaak gekozen voor een massageolie met een geur die bijdraagt aan extra ontspanning. Een goed voorbeeld van ontspannende massage olie is Toco-Tholin massageolie. Toco-Tholin olie is gebaseerd op zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+