• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Erler Zimmer
Selectie verfijnen
Type anatomie model
  1. Gewrichten (1)
  2. Compleet skelet (1)
Prijs
€ 0 € 59 € 0 tot € 59

Erler Zimmer

Van Erler Zimmer bieden we producten aan die te maken hebben met kennis over het menselijk lichaam. Erler Zimmer maakt al meer dan 50 jaar anatomische modellen van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten worden vervaardigd door kwalitatief hoogwaardig personeel en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Al hun anatomische modellen zijn gebaseerd op basis van actuele kennis en inzichten vanuit de anatomie. Op de markt voor anatomie is Erler Zimmer een bekende naam. We bieden een gevarieerd assortiment aan met skeletten, schedels, wervelkolommen, voet-skeletten, anatomische posters en nog vele andere producten. Al deze modellen hebben een educatieve waarde. Bovendien zijn deze anatomische modellen een zeer goede toevoeging aan je praktijkinrichting. Bekijk ons assortiment voor een anatomie poster, anatomische modellen en meer fysio benodigdheden.

4 product(en)

Sorteer op:

4 product(en)

Sorteer op:

anatomie-lichaam.jpg

Menselijke anatomie

Skeletmodellen zijn modellen die de botstructuur van het menselijk lichaam illustreren. Daarom worden deze modellen op grote schaal gebruikt voor patiënteducatie in de artsen- of fysiotherapiepraktijk. Bovendien worden ze als leermiddel voor medisch onderwijs of de geneeskundestudie gebruikt. Van Erler Zimmer vind je zowel menselijke skeletten als modellen van de individuele structuren en lichaamsdelen. Vaak worden bij skeletmodellen spieren, triggerpionts en pezen weergegeven om de functie van een gewricht te verduidelijken.

Het skelet van de hand is bijvoorbeeld een natuurgetrouw afgietsel van de menselijke hand. Dit model van Erler Zimmer is op een staaldraad gemonteerd waardoor alle hand botjes afzonderlijk beweegbaar zijn. Dit hand skelet wordt veel gebruikt voor educatieve doeleinden. Daarnaast zullen handtherapeuten dit model gebruiken om een uitleg te geven aan de patiënt. Door dit model zal de patiënt een beter beeld vormen van wat de professional uitlegt. Dit anatomisch model is niet op een statief bevestigd. Bekijk verschillende modellen en lichaamsdelen in ons uitgebreide assortiment.

Anatomie skelet

Het skelet van Erler Zimmer is een natuurlijk afgietsel van een menselijk skelet. Dit skeletmodel biedt een volledige beweegbare wervelkolom met flexibele tussenwervels en zenuwen. Daarnaast is op dit skelet alle anatomische details en processen weergegeven. Bovendien bevat dit skelet geleidingsgewrichten in schouders, heup en enkel. Dit flexibele skelet heeft een driedelig afneembare schedel en ledematen. Hierdoor kun je makkelijk een deel van het lichaam dichter bij halen terwijl je de patiënt uitleg geeft.

Wil je een anatomisch model kopen voor een voordelige prijs? Met de kwaliteit van Erler Zimmer? Kijk dan niet verder en bekijk ons volledige assortiment. Wanneer je een volledig menselijk skelet koopt, bestaat deze uit 206 botten. Soms zit daar variatie in, sommige botten ontstaan pas als de structuren van het bot op latere leeftijd zijn gevormd. Daarvoor bestaan die botten uit kraakbeen of bindweefsel. Het aantal ribben kan verschillen, de wervels en de wervels in het stuitje. De uitgebreide skeletten die we verkopen van Erler Zimmer zijn van hoge kwaliteit en uiterst complex. Bekijk ons volledige assortiment met deze hoogwaardige en leerzame skeletten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+