Fitness band 45,5 m Licht Moves

Normaal € 66,99
Vanaf 2 € 65,99
Vanaf 4 € 64,99

Jouw prijs 66,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 01-104502 Geel

Fitness band Licht wordt veel gebruikt door professionals in de sport en fysiotherapie. Met deze weerstandsband op een extra voordelige en grote rol van 45,5 meter kun je effectief en gevarieerd trainen. Geschikt voor professionals en consumenten. Deze fitness banden kopen kan in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met deze extra voordelige rol Moves band kun je jouw training goed opbouwen en variëren. Dankzij de verschillende weerstandsniveaus is fitness elastiek zeer effectief en functioneel. Een fitness band kan gemakkelijk aan verschillende trainingsprogramma's worden toegevoegd en prima gecombineerd worden met ander oefenmateriaal.

Met een weerstandsband kun je gericht de kracht en beweeglijkheid van diverse spiergroepen trainen. Een weerstandsband wordt veel toegepast door professionals zoals fysiotherapeuten en personal trainers. Daarnaast is fitness elastiek van Moves ook ideaal voor een goed workout thuis.

Dit fitness elastiek in de kleur Geel heeft de weerstand Licht. Deze Moves oefenband wordt geleverd op een grote rol van 45,5 meter. De weerstandsband is ook verkrijgbaar met lengtes van 1,5 meter, 5,5 meter en 22,5 meter. Deze fitness band is verpakt in een handige doos met een uitsnede waardoor je het fitness elastiek eenvoudig kunt afrollen en afknippen op de juiste lengte.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0
ZwartZeer zwaar2,53,44,04,9

Snap-Stop® systeem

De Moves latex band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs als er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Door Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves latex band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band voor fysiotherapie en training
  • Professionele kwaliteit en in diverse weerstanden
  • Elastiek met een uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 45,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner