Fitness band 1,5 m Licht 10 stuks Moves

Normaal € 32,90
Vanaf 2 € 29,90
Vanaf 3 € 28,90

Jouw prijs 32,90

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus dinsdag in huis

Productnummer: 01-101502-Geel-10-st

Fitness banden 10 stuks Licht van Moves zijn speciaal ontwikkeld voor professionals en worden veel gebruikt door fysiotherapeuten en personal trainers. Ook ideaal voor thuis training. Met deze resistance bands kun je zeer gericht en gevarieerd trainen en oefenen. Deze fitness banden kopen kan in vijf verschillende weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze elastische fitness band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex weerstandsband. Het gebruik van dit elastiek voor oefeningen biedt zowel een positieve als negatieve kracht op de spieren en verbetert het bereik van beweging, de kracht en de samenwerking van de verschillende spiergroepen.

Fitness elastiek is eenvoudig om te gebruiken tijdens een stabiliteitstraining, krachttraining, revalidatietraining of progressieve weerstandstraining. Met een goede fitness band kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van de spieren trainen. Fitness banden worden in de praktijk veel toegepast voor professioneel gebruik. De Moves band is daarnaast ideaal voor een goede fitness workout thuis.

Weerstandsbanden kun je goed combineren met ander fitness elastiek en wordt veel gebruikt voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De fitness band in de sterkte Licht (kleur Geel) werkt effectief om resultaat te behalen. De 10 stuks zijn extra voordelig en het is altijd handig om meerdere elastieken bij de hand te hebben voor het geval er door bijvoorbeeld slijtage toch een fitness band knapt.

Fitnessbanden

Deze fitnessbanden kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van het elastiek wordt groter als er door het uitrekken steeds meer spanning op het elastiek komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd. Deze fitness banden van 1,5 meter worden geleverd per 10 stuks en zijn per stuk inclusief oefenboekje verpakt. De fitness band kopen kan ook met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves weerstandsband beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de weerstandsband vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves fitness banden en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner

Pluspunten

  • Moves fitness band gemaakt van natuurlijke latex
  • Fitness elastiek verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Extra voordelige set van 10 stuks fitness banden