• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 13877
0 Winkelwagen
0
Wasbare luier volwassenen
Selectie verfijnen
Maat luier
 1. Maat 0 (50-72 cm) (2)
 2. Maat 1 (60-92 cm) (2)
 3. Maat 2 (90-122 cm) (2)
 4. Maat 3 (120-172 cm) (2)
 5. Maat 4 (170-192 cm) (2)
Maat inlegger
 1. Maat 0 (50-72 cm) (2)
 2. Maat 1 (60-92 cm) (2)
 3. Maat 2 (90-122 cm) (2)
 4. Maat 3 (120-172 cm) (2)
 5. Maat 4 (170-192 cm) (2)
Merk
 1. Bambinex (12)
Prijs
€ 0 € 35 € 0 tot € 35

Wasbare luier volwassenen

Voor volwassenen met incontinentieproblemen zijn wasbare luiers volwassenen dé perfecte oplossing. Ga zonder zorgen op pad met deze alles-in-één luier. Wasbare luiers zijn in verhouding goedkoper, milieuvriendelijker en comfortabeler dan wegwerp luiers. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte hulpmiddelen.

Werk of help je als zorg professional, thuiszorg medewerker, vrijwilliger, familielid of mantelzorger met ouderen? Overweeg dan om ter bescherming van ouderen mondkapjes te gebruiken. Je kunt kiezen uit medische mondkapjes en wasbare mondkapjes. Na het helpen met een wasbare luier is desinfecteren met desinfectiemiddelen belangrijk.

Wasbare luiers kopen

Wasbare luier voor volwassenen met incontinentieproblemen biedt een nieuw gevoel van vrijheid en een betere kwaliteit van leven. Wasbare luiers kopen zijn financieel gezien een betere keuze dan wegwerp luiers. Daarnaast is zijn de wasbare luiers volwassenen duurzaam, milieubewust en zitten ze een stuk comfortabeler dan de wegwerpluier. Wij bieden voor volwassenen de wasbare luier aan van het merk Bambinex. De luier is aan de buitenkant waterdicht maar ademt wel door het ademende soort micro-polyester. De luier heeft een sterk absorberend vermogen aan de binnenkant. De binnenkant van de luier is gemaakt van polar fleece, 100% microvezel-polyester, voor een snel drogend effect.

Je kunt de wasbare luier volwassenen gemakkelijk aan- en uit trekken. De comfortabele en verstelbare sluiting zorgt ervoor dat je de wasbare incontinentie luiers gemakkelijk op maat kan aanpassen. De achterkant van de wasbare luier volwassenen is verstevigd met een elastische band om lekkages te voorkomen. Ook aan de overige randen zijn elastieken aangebracht voor de extra bescherming en nog betere pasvorm. Wasbare luiers kopen kan ik verschillende maten. Maat 0 is ook geschikt voor jong volwassenen.

Wasbare incontinentie luiers

Wasbare incontinentie luiers kopen voor volwassenen en senioren kan in vijf verschillende maten. Voor extra absorptievermogen van de luier kun je ook een inlegger, ook wel booster genoemd, aanschaffen voor in de luier. Deze optionele inlegger heeft een anatomische vorm, met een hoger absorptievermogen in het midden dan achteraan. Deze inlegger kan uitstekend gebruikt worden in de nacht of als er op andere momenten extra bescherming nodig is. De wasbare luier volwassenen kan gemiddeld 1 liter vocht absorberen en wanneer je de booster gebruikt komt hier nog een halve liter bij aan extra absorberend vermogen.

12 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 29
Inlegger wasbare luier BambinexInlegger wasbare luier Bambinex

Normale prijs: € 13,90

Aanbiedingsprijs: € 9,90

aanbieding 26
Wasbare luier volwassenen BambinexWasbare luier volwassenen Bambinex

Normale prijs: € 34,99

Aanbiedingsprijs: € 25,89

aanbieding 26
Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 0 BambinexWasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 0 Bambinex

Normale prijs: € 34,99

Aanbiedingsprijs: € 25,89

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 25
Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 1Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 1

Normale prijs: € 37,99

Aanbiedingsprijs: € 28,49

aanbieding 25
Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 2Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 2

Normale prijs: € 40,99

Aanbiedingsprijs: € 30,59

aanbieding 25
Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 3Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 3

Normale prijs: € 43,99

Aanbiedingsprijs: € 32,79

aanbieding 26
Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 4Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 4

Normale prijs: € 46,99

Aanbiedingsprijs: € 34,89

12 product(en)

Sorteer op:

wasbare-luier-volwassenen

Luiers voor volwassenen

Last hebben van incontinentie problemen is niet fijn. Daarom is het belangrijk dat je voor een oplossing kiest die bij jou past. In tegenstelling tot de wasbare luiers voor baby's, is de wasbare luier volwassenen niet gemaakt van bamboe! De wasbare incontinentie luiers zijn gemaakt van 100% polyester. Het voordeel van polyester luiers is dat ze een snellere droogtijd hebben ten opzichte van luiers gemaakt van andere materialen. Daarnaast worden luiers meestal nog sterker wanneer er gebruik wordt gemaakt van polyester. Een voordeel van polyester luiers zijn dat ze heel gemakkelijk in gebruik zijn. Ze zijn niet dik, absorberen goed en drogen snel aan de waslijn. Tevens blijven ze ook nog eens mooi in vorm. Er bestaan ook inleggers. Deze zijn gemaakt uit microvezel. Dit zorgt voor een nog groter absorberend vermogen van de wasbare luier volwassenen. 

De wasbare luier volwassenen beschikt over super absorberende vezels. Het ademende materiaal geeft je een comfortabel gevoel en houd de huid droog. De wasbare incontinentie luiers zijn ideaal voor in de nacht en worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen.

Daar waar iedereen het normaal vindt dat kindjes luiers dragen, ligt dat bij volwassenen wat gevoeliger. Tevens weet iedereen dat luiers geurtjes met zich meebrengen. Vaak blijft de geur hangen in huis of in de kamer wat de verlegenheid nog groter maakt, wanneer je gebruik maakt van wegwerp luiers. In dit geval is wasbare luiers kopen dan ook een betere oplossing. 

Volwassenen luiers

Er zijn diverse absorberende artikelen die beschermen tegen ongewenst urineverlies. Het kiezen van het juiste incontinentiemateriaal draagt bij aan de perfecte draagcomfort. Tevens vermindert het de kans op lekkages en huidirritatie en zorgt het uiteindelijk voor een prettiger manier van leven. Geen zorgen meer over nare geurtjes, lekkages of die bergen afval. Met wasbare incontinentie luiers, zorg je voor een gemakkelijker en prettiger leven. 

Het is belangrijk dat de volwassen luiers goed absorberen, maar ook belangrijk dat ze goed ademen. Dit is minstens zo belangrijk. Hierdoor voorkom je huid irritaties. De wasbare luier volwassenen van het merk Bambinex worden gemaakt van duurzame materialen die goed zijn voor de huid, maar ook voor het milieu. De wasbare incontinentie luiers zijn dermatologisch getest en zijn ecologisch.

Wist je dat sommige verzekeringen het gebruik van luiers of incontinentieluiers vergoeden wanneer je ze nodig hebt? Meestal is dit op recept van de huisarts. Je huisarts of het ziekenhuis kan hier toestemming voor geven. Hij of zij schrijft dan een recept uit en regelt dit via je verzekering. Controleer hierbij wel van te voren of jouw verzekering dit ook vergoed! 

Herken incontinentie problemen

Bij incontinentie problemen verlies je de controle over je blaas of sluitspier. Dit kan al gebeuren als je lacht, hoest of niest. Je verliest dan per ongeluk wat druppeltjes urine. Dit is erg vervelend en je voelt je toch wel erg ongemakkelijk en onzeker erdoor. Maar wist je dat veel volwassenen hier af en toe last van hebben. Nou is dat een kleine vorm van incontinentie en wordt er niet direct over een "groot" incontinentieprobleem gepraat. Wasbare luier volwassenen kan bij sommige gevallen van incontinentie al enorm bedragen aan een beter comfort.

Er zijn enorm veel soorten incontinentieproblemen. Zo heb je ook inspanningsincontinentie. Dit is eigenlijk het boven genoemde. Je verliest urine tijdens het lachen, tillen, hoesten, niezen of overige inspanning. Hierbij verlies je maar een paar druppeltjes urine. De oorzaak is dan vaak verzwakte bekkenbodemspieren of blaasspieren. Dit gebeurd vaak bij vrouwen na de zwangerschap of tijdens de overgang.
Een andere vorm is aandrangincontinentie. Hierbij voel je dat je heel nodig moet plassen, maar ben je elke keer net niet op tijd bij het toilet. Hierbij verlies je matig tot veel urine. Dit komt omdat je blaas overactief is. En mix van de twee bovengenoemde incontinentie soorten noem je gemengde incontinentie. 
Bij oudere mensen kom je soms ook overloopincontinentie tegen. Hierbij voel je geen aandrang om te plassen als je blaas vol is. Je verliest hierbij druppels urine, zels als je ontspannen bent. De oorzaak hiervan is een vochtophoping in de plasbuis. Bij volledige incontinentie heb je onophoudelijk urine verliest. De oorzaak hiervan is meestal een beschadigde blaasspier of een lek in je blaas of plasbuis. Dit kan ook ontstaan naar aanleiding van een operatie en komt zelden voor na een zwangerschap. 
Tot slot heb je ook nog functionele incontinentie. Als je door een lichamelijke of geestelijke aandoening niet op tijd naar het toilet kan, en daardoor last hebt van incontinentie. Je blaas werkt normaal, maar je verliest toch urine.

Voor al deze soorten incontinentie zijn wasbare incontinentie luiers een perfecte oplossing. Wasbare luiers kopen kan bij MediPreventie vanaf de laagste prijs. En daarbij hebben wij bij elk product een uitgebreide productomschrijving staan met een volledige uitleg.

Luiers volwassenen

Voor zowel baby’s als volwassenen worden grote hoeveelheden wegwerp luiers gebruikt. Dit levert jaarlijks zo 160 miljoen kilo aan luierafval op. Om de hoeveelheid restafval te verminderen streeft de overheid ernaar om de materialen van wegwerp luiers te hergebruiken en wasbare luiers kopen te stimuleren. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft onderzocht wat de samenstelling van de luiermaterialen is en welke risico's je beperkt bij het gebruik van wegwerp luiers. Uit het onderzoek bleek dat daarbij aanwezige plastics, medicijnresten en ziekteverwekkers zijn aangetroffen. Niet bepaald goed voor het milieu, maar ook niet voor de mens!

Mensen zijn bang dat wasbare luier volwassenen minder prettig zitten dan de wegwerp luiers. Maar met wasbare incontinentie luiers hoef je absoluut niet comfort in te leveren. De moderne wasbare luier volwassenen is gemaakt van zacht materiaal en hebben een soort fluwelen inlegger. Deze inlegger zorgt voor nog meer een comfortabel gevoel en is extra absorberend. Ze zijn makkelijk te verschonen en zacht voor de billen. Voor jezelf en voor het milieu zijn wasbare luiers de beste keuze.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste luier of bij het geven van advies op maat.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+