Fitness band 1,5 m Extra zwaar Moves

Normaal € 4,99
Vanaf 10 € 4,79
Vanaf 20 € 4,49

Jouw prijs 4,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: 01-101505 (Blauw)

Train je armen, rug, benen en billen in één keer met deze fitness band van Moves. Met deze resistance band kun je gericht en gevarieerd trainen en oefenen. Deze fitness banden zijn verkrijgbaar in vijf verschillende weerstanden die elkaar opvolgen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Trainen met elastiek

Fitness band Extra zwaar van Moves wordt veel aangeschaft voor professioneel gebruik. Denk hierbij aan professionals zoals fysiotherapeuten, personal trainers en sportscholen. Met de resistance band kun je talloze oefeningen uitvoeren.

Trainen met een fitness elastiek is gemakkelijk en je kunt meerdere spiergroepen tegelijk trainen. Naast dat de fitness band veel door professionals wordt aangeschaft, is het ook een populair trainingsmiddel voor thuis gebruik. Met de fitness band in de sterkte Extra zwaar (kleur Blauw) wordt het trainen van de armen, schouders, rug, borst en benen nog makkelijker.

Fitnessband training

Latex oefenband van Moves kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Het weerstandsniveau van het fitness elastiek wordt bepaald door de dikte van het elastiek.

Een Moves band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex weerstandsband. Deze resistance band van 1,5 meter wordt compleet geleverd inclusief een handig oefenboekje. Dit fitness elastiek is ook te koop met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de latex oefenband uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band verder scheurt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves fitness banden en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Blauw
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Extra zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd

Pluspunten

  • Moves band bevat natuurlijke latex
  • Fitness elastiek verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Uniek Snap-Stop® systeem