• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 13372
0 Winkelwagen
0
Nekkussen
Selectie verfijnen
Materiaal
  1. Comfort korrels (1)
Merk
  1. Fico (2)
  2. MediPreventie (1)
  3. Sissel (2)
Prijs
€ 0 € 73 € 0 tot € 73

Nekkussen

Een nekkussen is essentieel voor een ergonomische en comfortabele lighouding. Het juiste nekkussen bevordert een gezonde nachtrust. Wij bieden je verschillende kwalitatief hoogwaardige orthopedische nekkussens die zorgen voor een optimale ondersteuning van je nek. We bieden nekkussens aan van de volgende merken: Sissel kussen en Fico kussen aan. Met een nek kussen kun je hoofdpijn en nekklachten voorkomen. Bekijk ons assortiment voor goede bedhulpmiddelen of andere hulpmiddelen.

5 product(en)

Sorteer op:
Support kussen FicoSupport kussen Fico
€ 21,99
Levertijd langer dan 1 week
aanbieding 14
Traagschuim kussenTraagschuim kussen

Normale prijs: € 34,99

Aanbiedingsprijs: € 29,99

5 product(en)

Sorteer op:

Traagschuim kussen

Een traagschuim kussen is al jarenlang verkrijgbaar, waardoor er nu veel verschillende afmetingen en versies beschikbaar zijn. We spreken ook wel van visco of astronauten schuim. Dat heeft vooral te maken met het langzame herstel van het kussen, dat nadat je erop hebt gelegen de oorspronkelijke vorm weer terug zal krijgen. Een schuim nekkussen kent enkele belangrijke voordelen. Het traagschuim kussen is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van een bepaald type schuim.

Het traagschuim vulling zorgt voor een zeer juiste ondersteuning van de nek en schouders. Het materiaal heeft een hoge dichtheid, waardoor de ondersteuning stevig is en je het nekkussen goed kunt gebruiken wanneer je op je zij ligt. Je moet er rekening mee houden dat de vochtregulatie van de kussens minder goed is. Hier staat aan de andere kant tegenover dat een traagschuim nekkussen een goede keuze kan vormen wanneer je snel last hebt van je rug of schouders.

Hoofdkussen kopen

Een traagschuim hoofdkussen kopen kan bij ons. Het hoofdkussen biedt goede ondersteuning, een traagschuim kussen biedt ondersteuning wanneer het hoofdkussen zich aangepast heeft aan de vorm van uw nek en uw hoofd. Een nekkussen of hoofdkussen kopen kan bij ons en werkt drukverlagend. Een traag schuim hoofdkussen werkt drukverlagend op je spieren en je huid. Daarom wordt het kussen vaak gebruikt in ziekenhuizen om doorligwonden te vermijden. Een hoofdkussen kopen kan in verschillende maten en kleuren.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+