• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Knierol
Selectie verfijnen
Type hoes
 1. Knierol halfrond (10)
 2. Knierol rond (10)
Type massagerol
 1. Massagetafel rol (2)
Kleur
 1. Rood (2)
 2. Zwart (5)
 3. Kobaltblauw (2)
 4. Donkerblauw (2)
 5. Lichtblauw (2)
 6. Beige (2)
 7. Oranje (2)
 8. Wit (2)
 9. Grijs (3)
 10. Transparant (1)
 11. Terracotta (3)
Merk
 1. Fico (1)
 2. MediPreventie (26)
Prijs
€ 0 € 26 € 0 tot € 26

Knierol

De knierol is verkrijgbaar in rond en halfrond en biedt een goede ondersteuning tijdens een massage of fysiotherapie behandeling. De beenrol is geschikt voor gebruik op een massagetafel, massagebank of behandelbank. Knierollen zijn onmisbaar bij massages en behandelingen waarbij knieën of voeten ondersteund moeten worden. Bekijk naast onze knierollen ons uitgebreide assortiment aan massage artikelen.

1 - 16 van 27 producten

Sorteer op:
aanbieding 17
Knierol HalfrondKnierol Halfrond

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 24,99

aanbieding 16
Knierol RondKnierol Rond

Normale prijs: € 30,99

Aanbiedingsprijs: € 25,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Knierol halfrond overtrek LichtblauwKnierol halfrond overtrek Lichtblauw
€ 6,99
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Knierol overtrek halfrond WitKnierol overtrek halfrond Wit
€ 6,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 27 producten

Sorteer op:

knierol

Beenrol

Beenrollen worden ook wel knierollen genoemd. Een beenrol is een accessoire voor behandelstoelen, massagetafels en behandelbanken. Beenrollen zijn kussens om voornamelijk je benen te ondersteunen waardoor de klant niet te plat ligt op een behandelstoel. Dit zorgt voor een betere houding van de rug. Daarnaast zorgt een knierol massage voor een betere houding, stabiliteit in de lig- of zithouding en extra comfort. De afmeting van de halve beenrol is 50 x 20 x 10 cm (lengte x breedte x hoogte). De ronde massage knierol heeft een afmeting van 50 x 20 x 10 cm (lengte x breedte x hoogte). 

Massagerol kopen

Bij MediPreventie kun je een knierol kopen voor massages en fysiotherapiebehandelingen. Massages bestaan er in vele vormen. Het doel van een massage is het verminderen van pijn en spierspanning door het stimuleren van de doorbloeding. Massages werken zowel lichamelijk al geestelijk ontspannend. Dit kan je slaap bevorderen, zorgen voor minder stress en je meer ontspannen laten voelen. Om een lichaamsdeel goed te kunnen masseren, is het nodig dat dit gebied ontbloot wordt. Houd hier dus rekening mee bij een bezoek aan de fysiotherapeut of masseuse. Omdat de patiënt met blote lichaamsdelen op de behandeltafel komt te liggen, is het daarom ook erg belangrijk dat je als masseur of fysiotherapeut voor comfortabele materialen zorgt waar de patiënt op kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan onze hoesjes voor de knierol. Daarnaast is het ook belangrijk dat de patiënt het niet koud heeft. Vaak gebruiken fysiotherapeuten hier grote badlakens of massage handdoeken om zo onderkoeling te voorkomen. En natuurlijk is het vanzelfsprekend om verwarming wat hoger dan normaal te zetten.

Meestal is een massage bij de fysio maar een onderdeel van de behandeling van de klachten. Vaak gaat dit samen met andere behandelvormen zoals het geven van houdings- en bewegingsinstructies, oefentherapie, manuele therapie en meer. Naast dat je bij ons op de juiste plek bent voor knierol kopen, hebben wij ook een ruim assortiment aan oefenmateriaal om je spieren te trainen. Oefenmateriaal is geschikt voor thuis, in de praktijk of in de sportzaal.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+