• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Seirin
Selectie verfijnen
Diameter en naaldlengte (in mm)
 1. 0,16 x 30 mm (1)
 2. 0,20 x 30 mm (1)
 3. 0,25 x 30 mm (1)
 4. 0,30 x 30 mm (1)
 5. 0,25 x 40 mm (1)
 6. 0,30 x 40 mm (1)
 7. 0,20 x 50 mm (1)
 8. 0,30 x 50 mm (1)
 9. 0,30 x 60 mm (1)
Kleur
 1. Rood (1)
 2. Bruin (3)
Merk
 1. Seirin (9)
Prijs
€ 0 € 13 € 0 tot € 13

Seirin

Wij bieden dry needling naalden aan van het merk Seirin. Wat is dry needling? Dit is het inbrengen van een droge naald in een specifieke spier of in meerdere spieren. Wanneer je last hebt van pijnlijke of strakke spieren en banden, kan een dry needling behandeling helpen. De Seirin dry needling naalden zijn voorzien van een comfortgrip-handvat met een Light Touch Insertion. De verschillende Seirin naalden zijn gecodeerd met een kleur. De verpakking heeft een specifieke kleur die overeenkomt met de grootte van de naalden. Iedere verpakking Seirin naalden bevatten 100 naalden. Deze Seirin naalden zijn verpakt in een kunststoffen behuizing. De dry needling naalden zijn per stuk en steriel verpakt. Onze Seirin naalden zijn wat de kwalitatief betreft hoogwaardig en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ook ons assortiment massage artikelen en acupunctuurnaalden.

9 product(en)

Sorteer op:

9 product(en)

Sorteer op:

seirin

Seirin dry needling

Elke beoefenaar van dry needling fysiotherapie en elke acupuncturist zal het kunnen beamen, er zit veel verschil in de dry needling naalden. Dry needling fysiotherapie is niet hetzelfde als klassieke acupunctuur. Bij acupunctuur worden vaak oppervlakkig meerdere naalden in het lichaam gezet, die daar enige tijd blijven zitten en invloed hebben op de ’energie’ in het lichaam. Dry needling fysiotherapie gebruikt meestal één naald, waarmee kortdurend in de spier wordt geprikkeld. Dry needling fysiotherapie werkt op specifieke punten de zogenoemde ‘triggerpoints’ en is geen ‘energie’ behandeling. Vele patiënten hebben al zeer veel baat bij deze relatief nieuwe behandelmethode met dry needling naalden.

Dry needle behandeling

Ook acupuncturisten weten hoe belangrijk het is om met hoogstaand materiaal te werken. Je kunt eenvoudig de benodigde acupunctuurnaalden en dry needling naalden bij ons bestellen. We zorgen voor een professionele afhandeling van uw bestelling. Al onze getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Het inbrengen van het naaldje voel je bijna niet. Als het juiste triggerpoint aangeprikt wordt, spant de spier zich even kort aan. Dat geeft een soort ‘kramp’ gevoel. Daarna ontspant de spier zich meestal direct en kun je de spier makkelijker bewegen. Vaak voelt het behandelde gedeelte wel wat vermoeid / stijf aan, maar dat is meestal van korte duur. Meestal krijgt je oefeningen en gerichte adviezen mee om de verbeterde situatie bij te kunnen houden.

Dry needling therapie

Dry needling therapie is een behandelmethode van de fysiotherapeut. Dry needling gebruikt een ‘droge’ acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten. Door een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Na de behandeling kan de spier weer beter functioneren, afvalstoffen worden weggewerkt, wat leidt tot een betere doorbloeding en uiteindelijk herstel.

De Seirin naalden zijn vervaardigd van chirurgisch roestvrij staal en zitten exact in het midden van de positioneringstube. Hierdoor kun je ze op een bijzonder nauwkeurig manier positioneren. De rand van de positioneringstube zorgt ervoor dat de naald ook gemakkelijk en pijnvrij te positioneren is. De punt en schacht van de naald zijn zo dun dat deze dry needling naalden slechts met zeer weinig druk en zacht kloppend aan te brengen zijn. De uiterst lichte polypropyleentop van de naald is gegroefd en gemakkelijk vast te houden en is 100% PVC-vrij. Je kunt bij ons verschillende soorten dry needling fysiotherapie producten kopen. Bekijk ons gerichte aanbod hierboven.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+