Fitness band 5,5 m Extra zwaar Moves

Normaal € 13,99
Vanaf 2 € 13,79
Vanaf 5 € 13,49

Jouw prijs 13,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 01-100505 5,5mBlauw

Fitness band Extra zwaar 5,5 meter van Moves is een kwalitatief sterk fitness elastiek en is bekend onder fysiotherapeuten en sporters. Geschikt voor professionals en consumenten. Met de weerstandsband kun je gemakkelijk kracht en balans opbouwen. Deze fitness banden zijn verkrijgbaar in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Weerstandsband benen

Weerstandsband is ideaal om de benen en andere spiergroepen van het lichaam te trainen. De fitness band Extra zwaar in de kleur Blauw is populair onder fysiotherapeuten en personal trainers. Geschikt voor gebruik in sportscholen en natuurlijk ook voor een goede fitness workout thuis. Weerstandsbanden zijn veelzijdig en effectief.

Voor een gevarieerde training kun je deze weerstandsbanden combineren met ander fitness elastiek. Er zijn veel verschillende fitness elastiek oefeningen beschikbaar. Door de verschillende weerstanden is een training eenvoudig op te bouwen naar een hoger niveau.

Deze Moves band met een Extra zware weerstand wordt veel gebruikt door professionals en is natuurlijk ook geschikt voor thuis training. Het fitness elastiek is verkrijgbaar in de weerstanden Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Moves oefenband is gemaakt van een premium kwaliteit latex.

Dit fitness elastiek heeft een lengte van 5,5 meter en is verpakt in een stevig doosje. Dit doosje bevat een uitsnede waardoor het fitness elastiek gemakkelijk afgerold en afgeknipt kan worden. Je kunt deze weerstandsband kopen met een lengte van 1,5 meter, 5,5 meter, 22,5 meter of 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0

Snap-Stop® systeem

De Moves oefenband beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van Moves oefenband en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Fitness band is zeer geschikt voor een goede training
  • Gemaakt van 100% natuurlijke latex met een premium kwaliteit
  • Workout elastiek met uniek Snap-Stop® systeem

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Blauw
Lengte : 5,5 meter
Weerstand: Extra zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd