• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Orthopedisch kussen
Selectie verfijnen
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (3)
 2. Comfort korrels (2)
Merk
 1. Fico (4)
 2. Harley (1)
 3. MediPreventie (3)
 4. Sissel (7)
Prijs
€ 0 € 73 € 0 tot € 73

Orthopedisch kussen

Orthopedisch kussen voor een goede en gezonde nachtrust. Een orthopedisch kussen bevordert een goede en ergonomische lighouding. Met een ergonomisch kussen worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen. We bieden onder andere de merken aan: Sissel, Fico en MediPreventie. Voor nog meer ondersteuning in bed, kijk dan naar onze bedhulpmiddelen, een kniekussen of beenkussen. Kijk ook in ons assortiment voor diverse andere hulpmiddelen.

15 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 14
Traagschuim kussenTraagschuim kussen

Normale prijs: € 34,99

Aanbiedingsprijs: € 29,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Oorkussen met uitsparing FicoOorkussen met uitsparing Fico
€ 47,99
Levertijd langer dan 1 week

15 product(en)

Sorteer op:

Ergonomisch kussen

Voorkomen is beter dan genezen, kies daarom een ergonomisch kussen van MediPreventie. Door gebruik te maken van een ergonomisch kussen biedt je je lichaam en hoofd de rust en ondersteuning die het nodig heeft. Doordat het orthopedisch hoofdkussen na enkele jaren de gewenste ondersteuning kwijt raakt én doordat je tijdens het slapen transpireert, is het verstandig een ergonomisch kussen na een paar jaar te vervangen. Daarom raden wij en diverse fysiotherapeuten je aan je orthopedisch hoofdkussen na drie tot vier jaar te vervangen.

Een orthopedisch kussen wordt veel gebruikt door mensen die last hebben van hoofdpijn, vermoeidheid, nekpijn, rugpijn en schouderpijn. Door gebruik te maken van een hoofdkussen neem je een goede en ergonomische slaaphouding aan. Dit bevordert een gezonde en optimale nachtrust en zorgt er bovendien voor dat de klachten met het juiste kussen sneller verdwijnen. Met een ergonomisch kussen kun je comfortabel slapen.

Orthopedisch hoofdkussen

Als je op zoek bent naar een nieuw orthopedisch hoofdkussen dan is het belangrijk dat je goed rekening houdt met de klachten die je hebt. Er zijn diverse orthopedische kussens verkrijgbaar. De ergonomische kussens in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen en hebben bovendien andere afmetingen. Het materiaal en de afmetingen van een orthopedisch kussen zijn onder andere afhankelijk van je lengte, gewicht en van de lengte van je nek.

Orthopedisch beenkussen

Je kunt altijd contact opnemen met de deskundigen van MediPreventie voor een persoonlijk en deskundig advies over een orthopedisch beenkussen. Wil je een orthopedisch beenkussen kopen voor de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze deskundigen voor een geschikt beenkussen. Het ergonomisch kussen Sissel Soft wordt bijvoorbeeld aanbevolen bij hoofdpijn- en nekklachten. Het comfortabele Sissel Soft hoofdkussen is vervaardigt uit visco-elastisch schuim. Het beste van twee werelden: het Sissel Soft hoofdkussen biedt een goede ondersteuning van de nek door de originele Sissel vorm, gecombineerd met de comfortabele eigenschappen van visco-elastisch materiaal (traagschuim).

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+