• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Rugkussen

Rugkussen

Rugkussens in de aanbieding
aanbieding 25
Wiebelkussen 33 cmWiebelkussen 33 cm

Normale prijs: € 19,99

Aanbiedingsprijs: € 14,99

aanbieding 25
Balkussen Zwart 33 cmBalkussen Zwart 33 cm

Normale prijs: € 19,99

Aanbiedingsprijs: € 14,99

aanbieding 13
Stuitkussen traagschuimStuitkussen traagschuim

Normale prijs: € 39,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

aanbieding 25
Wiebel kussen Rood 33 cmWiebel kussen Rood 33 cm

Normale prijs: € 19,99

Aanbiedingsprijs: € 14,99

Levertijd langer dan 1 week
Meest populaire rugkussens
aanbieding 13
Stuitkussen traagschuimStuitkussen traagschuim

Normale prijs: € 39,99

Aanbiedingsprijs: € 34,99

Lang onderweg? Houd uw rug gezond met een autokussen

Rugkussens zorgen voor een optimale ondersteuning van jouw rug. Het gebruik van een rugsteun kussen wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Gebruik een rugkussen als rugsteun voor extra ondersteuning op een stoel, bank of bureaustoel. Met een orthopedisch rugkussen zit je comfortabel in een ergonomisch goede zithouding en voorkom je rugklachten. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor oefenmateriaal of een anti decubitus kussen.

rugkussen

Veelgestelde vragen

Wat is een ergonomisch rugkussen?

Een ergonomisch rugkussen is een rugsteun kussen dat de natuurlijke stand en goede houding van je rug ondersteunt. Een orthopedisch rugkussen biedt een uitstekende ondersteuning en ergonomische zithouding. Met een rugkussen kun je comfortabel en ergonomisch verantwoord zitten en voorkom je rugklachten.

Waarom ergonomische rugkussens gebruiken?

Met een ergonomisch rugkussen verbeter en optimaliseer je je zithouding. Doordat je met een rugsteun kussen continu steun hebt in de rug zul je het verschil al binnen een aantal dagen merken. Zo voorkom en verhelp je rugklachten en neem je een betere houding aan.

Welk ergonomisch rugkussen past het beste bij mij?

Om het juiste ergonomische rugkussen te kiezen, moet je eerst weten tegen welke klachten je het rugkussen gebruikt. Ook is het belangrijk dat je weet waar je het rugkussen wilt gebruiken. Zo zijn er orthopedische rugkussens die je kunt gebruiken op een stoel of bank. Ook zijn er rugkussens die je in de autostoel kunt bevestigen. Zo heb je ook bij lange autoritten de juiste ondersteuning voor je rug. Ben je op zoek naar een ergonomisch zitkussen voor onder het zitvlak? Ook dan ben je bij MediPreventie aan het juiste adres.

Waarom een ergonomisch rugkussen kopen bij MediPreventie?

Bij MediPreventie hebben we een ruim assortiment aan ergonomische rugkussens. Deze bevorderen een goede zithouding en zorgen ervoor dat je minder last van klachten uit je rug krijgt. Rugkussen zijn geschikt voor gebruik thuis, maar ze zijn ook erg makkelijk mee te nemen. Zo zit je ook in de auto en op kantoor altijd goed. Je vindt in ons assortiment alleen rugkussens met een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+