• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17689
0 Winkelwagen
0
Positioneringskussen
Selectie verfijnen
Materiaal
 1. Traagschuim - meer comfort (2)
 2. Comfort korrels (7)
Ondersteuning
 1. Zitvlak (1)
 2. Rug (4)
 3. Knie (5)
 4. Benen (6)
 5. Hoofd (4)
 6. Nek (2)
 7. Armen (2)
Kleur
 1. Blauw (2)
 2. Lichtblauw (8)
 3. Wit (1)
Kleur
 1. Lichtblauw (8)
Merk
 1. Able2 (2)
 2. Fico (17)
 3. Harley kussen (3)
 4. MediPreventie (2)
Prijs
€ 0 € 99 € 0 tot € 99

Positioneringskussen

Positioneringskussens zorgen voor optimale ontspanning en goede ondersteuning in verschillende situaties zoals in bed, op een fauteuil, bank of stoel. Gebruik een positioneringskussen in de thuiszorg, verpleging of thuis om het lichaam in een bepaalde positie te brengen en te ondersteunen. Denk hierbij aan een rugsteun kussen, matrasverhoger of kussen om in bed te lezen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment bedhulpmiddelen of naar een anti decubitus kussen.

1 - 16 van 24 producten

Sorteer op:
aanbieding 26
Kniekussen beenkussenKniekussen beenkussen

Normale prijs: € 22,99

Aanbiedingsprijs: € 16,99

aanbieding 18
Knie kussen met bandKnie kussen met band

Normale prijs: € 21,99

Aanbiedingsprijs: € 17,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

1 - 16 van 24 producten

Sorteer op:

positioneringskussen

Positioneringskussens bieden je lichaam de rust en ondersteuning die het nodig heeft tijdens het slapen. Er zijn diverse positioneringskussens voor verschillende situaties en daardoor ideaal om de juiste ondersteuning te bieden aan de gebruiker. Ze beschikken over therapeutische eigenschappen waarbij de nadruk ligt op het preventieve aspect. Een positioneringskussen is ideaal voor mensen die noodgedwongen in bed moeten liggen.

Een positioneringskussen wordt gebruikt in veel verschillende situaties. Regelmatig wordt het gebruikt voor een ontspannen houding in bed bij het slapen en rusten. Het kussen kan ook gebruikt worden bij het geven van borstvoeding. De voedingskussens hebben de vorm van een hoefijzer, waardoor het eenvoudig om het lichaam gepositioneerd kan worden. De professionele positioneringskussens zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze voldoen perfect aan de veiligheidseisen en bieden dagelijkse comfort voor mensen met een zorgbehoefte.

De kussens van bijvoorbeeld Fico zijn gevuld met polystyreen korreltjes. Deze vulling garandeert een gelijkmatige drukverdeling en verlichting van pijn van de drukpunten. Het kussen is zeer flexibel. Door het aanpassingsvermogen van het opvulmateriaal passen de positioneringskussens zich aan aan de vorm van de gebruiker. Dankzij de vormvaste en duurzame korrels zijn deze kussens ook uitstekend te gebruiken als anti decubitus kussen voor mensen met een hoog decubitus risico. Het positioneringskussen heeft een uitstekende thermische werking, een goede luchtcirculatie en een gelijke drukverdeling. Het resultaat hiervan is dat doorligwonden verholpen en vermeden worden.

Deze kussens worden bovendien geleverd met een waterdichte Bi-Tec hoes. Het is geschikt voor medische doeleinden en kan gemakkelijk gereinigd worden met bijna elk ontsmettingsmiddel, bovendien is het geschikt voor in de wasmachine tot een maximale graad van 60°C. Bij mensen met doorligwonden raden we aan om het Bi-Tec materiaal niet in direct contact met de huid te laten komen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+