• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Ornamin

Ornamin

Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en deskundigen. Vergroot je zelfstandigheid tijdens het eten en drinken door gebruik te maken van een Ornamin aangepast bord of aangepaste beker. De Ornamin producten zien er net zo uit als normaal servies. De speciale kenmerken zijn echter verborgen in het uitgekiende design van Ornamin.

13 product(en)

Sorteer op:
Aangepast bord Ornamin Rood-Wit KleinAangepast bord Ornamin Rood-Wit Klein
€ 24,99
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

13 product(en)

Sorteer op:

Ornamin

Veelgestelde vragen

Wat is een aangepast Ornamin bord of beker?

Ornamin is een betrouwbaar en degelijk merk borden, bekers en ander servies met een professionele kwaliteit. Ornamin oplossingen zijn ideaal voor iedereen die het soms lastig vindt om standaard servies te gebruiken. Geschikt voor ouderen en andere volwassenen. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en deskundigen. Vergroot je zelfstandigheid tijdens het eten en drinken door gebruik te maken van een Ornamin bord of beker. Ornamin servies worden geadviseerd door ergotherapeuten en gebruikt in zorginstellingen. Geschikt voor professionals en consumenten.

Waarom Ornamin servies kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Ornamin borden, bekers en ander servies en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Kies een voor jou geschikte Ornamin beker of bord en kijk ook naar andere handige keukenhulpmiddelen. Of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw Ornamin bord of beker morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+