• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Mondkapjes
  1. Medische mondkapjesMedische mondkapjes
  2.  
    Mondkapjes stof
Mondkapjes

Mondkapjes

Mondkapjes zorgen ervoor dat een virus niet verspreid kan worden. Dit omdat ze de verspreiding van vochtdruppels uit je longen tegengaan. In ons assortiment vind je mondkapjes van een professionele kwaliteit. De mondkapjes zorgen ervoor dat je de omgeving goed beschermd tegen infecties, virussen en bacteriën.

1 - 16 van 18 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 18 producten

Sorteer op:

Ons assortiment mondkapjes

In ons assortiment mondkapjes vind je mondneusmaskers. Dit is een medisch hulpmiddel en beschermt tegen ziekteverwekkers uit de neus en mond. Ook beschermt het tegen het aanraken van eigen ogen, neus en mond met de handen of handschoenen. In ons assortiment vind je witte mondkapjes en blauwe mondkapjes. 

Bij MediPreventie vind je zowel type 2 als type 2R maskers. Beide mondkapjes zorgen ervoor dat de verspreiding van het virus wordt voorkomen. Het verschil tussen het type 2 en type 2R masker is dat type 2 niet vloeistofbestendig is, terwijl type 2R dat wel is. In het dagelijkse leven hoef jij geen rekening te houden met de bescherming van spatten van lichaamsvloeistoffen. Zowel het 2 als type 2R mondkapje is voor jou geschikt.

Chirurgische mondneusmaskers moeten voldoen aan de Medische Hulpmiddelen richtlijn en aan de NEN-EN 14683 norm. In ons assortiment vind je de type 2 maskers. Dit masker is door iedereen te gebruiken die zichzelf en anderen wil beschermen tegen de verspreiding van ziektes en virussen. Dit mondkapje kan ook worden gebruikt door zorgmedewerkers.

Mondkapje type 2

Een mondneusmasker heeft als doel om uitgeademde lucht te filteren en de omgeving zo te beschermen tegen druppels die ontstaan bij hoesten, niezen en spreken. Het type II mondmasker is is niet geschikt als ademhalingsbeschermingsmasker zoals de FFP2- en FFP3-mondneusmaskers die in het ziekenhuis worden gebruikt. Met dit mondmasker bescherm je de omgeving.

  • Gecertificeerd type 2 en 2R mondkapje
  • Comfortabel en sluit goed aan om de neus
  • Te gebruiken om verspreiding van een virus tegen te gaan
  • Handig verpakt in een doosje van 50 of grote doos met 2.000 stuks

Service van MediPreventie

Mondkapjes kopen doe je bij MediPreventie. Wij helpen je graag als het gaat om bescherming tegen ziektes. Naast de mondkapjes kun je bij ons ook terecht voor desinfectiemiddelen. Hiermee zorg je dat de kans dat een virus zich verspreid nog kleiner wordt. Bij MediPreventie koop je mondkapjes en profiteer je van vele voordelen. Zo heb je jouw mondkapjes morgen al in huis als je ze vandaag voor 16  uur bestelt. Wil je een mondkapje kopen, maar heb je behoefte aan persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact op met onze deskundigen. Wij staan voor je klaar om je te adviseren over de juiste mondkapjes.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+