• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17689
0 Winkelwagen
0
Mondkapjes

Mondkapjes

Betrouwbare en veilige mondkapjes nodig?
aanbieding 50
Medische mondkapjes type IIRMedische mondkapjes type IIR

Normale prijs: € 7,99

Aanbiedingsprijs: € 3,99

aanbieding 40
Medische mondkapjes WitMedische mondkapjes Wit

Normale prijs: € 9,99

Aanbiedingsprijs: € 5,99

Levertijd langer dan 1 week
Mondkapjes en desinfectiemiddelen in de aanbieding
aanbieding 50
Hand sanitizer 500 ml ZepHand sanitizer 500 ml Zep

Normale prijs: € 9,99

Aanbiedingsprijs: € 4,99

aanbieding 50
Medische mondkapjes type IIRMedische mondkapjes type IIR

Normale prijs: € 7,99

Aanbiedingsprijs: € 3,99

aanbieding 33
Wasbaar mondkapje stof WitWasbaar mondkapje stof Wit

Normale prijs: € 2,99

Aanbiedingsprijs: € 1,99

aanbieding 25
FFP2 masker 20 stuks ZD MedicalFFP2 masker 20 stuks ZD Medical

Normale prijs: € 19,99

Aanbiedingsprijs: € 14,99

Populaire mondkapjes en desinfectiemiddelen
aanbieding 50
Medische mondkapjes type IIRMedische mondkapjes type IIR

Normale prijs: € 7,99

Aanbiedingsprijs: € 3,99

aanbieding 25
FFP2 masker 20 stuks ZD MedicalFFP2 masker 20 stuks ZD Medical

Normale prijs: € 19,99

Aanbiedingsprijs: € 14,99

Mondkapjes zorgen ervoor dat een virus minder snel verspreid kan worden en beschermen tegen bacteriën en virussen. Een goed mondkapje gaat de verspreiding van vochtdruppels uit je longen namelijk tegen. Bij ons kun je de beste wasbare mondkapjes en medische mondkapjes met een professionele kwaliteit online kopen. Geschikt om te bestellen door professionals en consumenten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

mondkapjes

Mondkapjes bestellen

Mondkapjes bestellen kan bij ons in diverse soorten en maten. Bij ons vind je wegwerp mondkapjes, maar kun je ook wasbare mondkapjes kopen.

Online mondkapjes bestellen lijkt makkelijk en kun je in principe overal doen bij de meest uiteenlopende online aanbieders zoals uit de grond gestampte webwinkels die tot voor kort niet bestonden of nog nooit eerder mondkapjes of vergelijkbare artikelen hebben aangeboden. Het is wel belangrijk om goed na te denken waar je het beste betrouwbare en veilige mondkapjes kunt bestellen.

MediPreventie bestaat al ruim 25 jaar als medische groothandel voor professionals en webwinkel voor consumenten. De kwaliteit en veiligheid van de mondmaskers staan bij ons voorop.

Door een goede uitleg en voorlichting proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over het kopen van de beste mondkapjes en de verschillen tussen de diverse soorten mond-neusmaskers. Daarnaast hebben wij alle mondmaskers voorzien van goed fotomateriaal. Vergeet ook niet om de video’s te bekijken die bij elk mondkapje staan. Hierin vind je uitleg over het goed en veilig gebruik van het mondkapje, de unieke producteigenschappen en andere tips en veiligheidsmaatregelen.

Veelgestelde vragen

Hoe dien je een mondkapje te gebruiken?

Het dragen van mondkapjes verkleint de kans op het verspreiden van een virus. Het is wel belangrijk dat je een mondkapje op de juiste manier draagt en gebruikt. Alleen als je het goed gebruikt zorgt het voor de juiste bescherming. Daarnaast dient het mondkapje goed aan te sluiten rondom de neus en mond. Daarom is de officiële benaming eigenlijk mond-neusmasker. Als je een mondmasker draagt, is het belangrijk dat je deze niet aanraakt tijdens het dragen. Daarnaast moet je een wegwerp mondmasker na gebruik weggooien in een afvalbak. Heb je het mondkapje weggegooid? Was dan je handen met water en zeep.

Wanneer is een mondkapje verplicht?

Het dragen van een mondkapje kan van grote meerwaarde zijn. In ziekenhuizen en bij de tandarts worden deze goede mondkapjes altijd al gebruikt. Vanaf 1 juni 2020 is het in Nederland verplicht om (niet-medische) mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer. Dit vanwege het corona-beleid. Draag je een mondkapje? Dan is het toch altijd goed om te zorgen voor de 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast is het goed om regelmatig je handen te wassen. Voor mensen met contactberoepen is het overigens niet verplicht om een mondkapje te dragen. Het staat mensen met een contactberoep wel vrij om een niet-medisch mondkapje te dragen. In slechts enkele situaties is het dragen van een mond-neusmasker verplicht. In de zorg is het bijvoorbeeld verplicht een mondkapje te dragen als je werkt met patiënten die het virus kunnen overdragen.

Wat is het verschil tussen een medisch mondmasker en een niet-medisch mondkapje?

Medische mondmaskers, zoals een FFP1-, FFP2 masker of chirurgische mondkapjes type 2 en type 2R, moeten voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Medische mondkapjes zijn geschikt voor gebruik in de zorg en mogen door professionals en consumenten gebruikt worden. Niet-medische mondkapjes zijn niet in de zorg te gebruiken, maar wel daarbuiten.

Waarom mondkapjes kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment mondkapjes aan en leveren zeer snel. Bij ons koop je wegwerp mondkapjes en wasbare mondmaskers met een professionele kwaliteit. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+