Fitness banden set 1,5 m Moves

Normaal € 22,99
Vanaf 5 € 21,99
Vanaf 10 € 20,99

Jouw prijs 22,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: Fitnessband Set1,5m

De fitness banden set 1,5 meter is ideaal voor als je tijdens de training wilt variëren van weerstand. Deze set fitness elastieken bestaat uit de weerstanden: Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar. Fitness banden zijn geschikt om je hele lichaam effectief en tegelijk te trainen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze set fitness banden van Moves kun je eenvoudig de training op- en afbouwen. Deze mix fitness banden zijn geschikt om de kracht en uithoudingsvermogen mee te trainen. De weerstandsbanden worden veel toegepast tijdens fysiotherapie, oefentherapie, revalidatie en fitness. Therapeuten en artsen gebruiken deze fitness banden veel voor verschillende revalidatie oefeningen.

Een Moves band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex oefenband. Dit fitness elastiek kopen kan per stuk maar ook in de lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De Moves band beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band verder scheurt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle latex oefenband artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de fitness band en andere artikelen is uiteraard niet veranderd. Bekijk ons complete assortiment fitness elastiek.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Alle weerstanden bij elkaar door deze Moves band set
  • Diverse weerstanden voor goede trainingsopbouw
  • Train kracht en coördinatie

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood, Zwart
Lengte : 1,5 meter