• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Type ADL hulpmiddelen
  1. AantrekhulpAantrekhulp
  2. Helping HandHelping Hand
  3. LeeshulpmiddelenLeeshulpmiddelen
  4. PillendoosjePillendoosje
Helping Hand
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Zwart (2)
Merk
  1. Able2 (1)
  2. Helping Hand (14)
Prijs
€ 0 € 42 € 0 tot € 42

Helping Hand

Een Helping Hand is een handgrijper waarmee je in het dagelijks leven gemakkelijk voorwerpen kunt pakken. De Helping Hand is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of gebruik een handgrijper om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. Een Helping Hand is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. De Helping Hand is wereldwijd de meest verkochte handgrijper en biedt een professionele kwaliteit.

15 product(en)

Sorteer op:

15 product(en)

Sorteer op:

helping hand

Veelgestelde vragen

Wat is een Helping Hand grijper?

Een Helping Hand is een handgrijper die je helpt om in het dagelijks leven gemakkelijk voorwerpen te pakken. De Helping Hand is ideaal om zonder dat je hoeft te bukken spullen van de grond op te rapen. Of gebruik een Helping Hand om voorwerpen te pakken waar je net niet goed bij kunt. Een Helping Hand is een perfecte handgrijper voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het pakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand betekent vertaald vanuit het Engels letterlijk ‘helpende hand’ en dit is exact wat deze handgrijper is. Namelijk een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is.

Welke soorten Helping Hand grijpers zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten Helping Hand grijpers. Kies voor een standaard Helping Hand met een lengte van 65 cm of een extra lange handgrijper met een lengte van 82 cm. Kijk naar een handgrijper met een handige klem en magnetische clip. Of kies voor een handgrijper met een complete en roterende grijper aan het uiteinde. De Helping Hand grijper is een lichtgewicht handgrijper door de perfecte combinatie van materialen, namelijk aluminium in combinatie met lichtgewicht kunststof. Ook het ergonomisch gevormde handvat en de makkelijk bedienbare hendel zorgen ervoor dat je de Helping Hand grijper makkelijk kunt bedienen zonder dat hier veel kracht of inspanning voor nodig is.

Waarom een Helping Hand kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment handgrijpers van betrouwbare merken zoals Helping Hand en Able2 aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen voor in het dagelijkse leven met een professionele kwaliteit. Kijk ook naar een ergonomisch zitkussen, anti decubitus kussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw Helping Hand handgrijper morgen al in huis!

Waar kun je een Helping Hand grijper voor gebruiken?

Een Helping Hand grijper biedt letterlijk een helpende hand bij veel dagelijkse bezigheden en is feitelijk een verlenging van je eigen arm en hand. Met een goede handgrijper verminder je de kans op huishoudelijke ongevallen. Dit komt doordat je minder lastige bewegingen hoeft te maken. Denk bijvoorbeeld aan bukken, draaiende bewegingen of op je tenen balanceren. Gebruik een Helping Hand grijper om lichte voorwerpen van de grond of andere lastig bereikbare plaatsen te pakken. Door het goede en functionele ontwerp van een Helping Hand kun je een breed scala aan voorwerpen pakken variërend van een sleutelbos, bankpas tot een boek of tijdschrift.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+