• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11981
0 Winkelwagen
0
Type Sportverzorging
  1. KinesiotapeKinesiotape
  2. SporttapeSporttape
  3. Underwrap tapeUnderwrap tape
  4. ZwachtelZwachtel
  5. SpierbalsemSpierbalsem
  6. Hot cold packHot cold pack
Hot cold pack

Hot cold pack

Gebruik een hot cold pack voor het effectief koelen of verwarmen van de spieren. Een hot cold pack wordt ook wel een coolpack of ice pack genoemd. Met deze hot cold packs kun je de spieren gericht koelen en verwarmen. Een hot cold pack is zeer geschikt voor het behandelen van een acute blessure of voor het verlichten van de pijn. Kijk ook naar andere producten voor het behandelen van blessures zoals sporttape, underwrap tape, kinesiotape, een zwachtel en spierbalsem.

16 product(en)

Sorteer op:

16 product(en)

Sorteer op:

hot cold pack

Coldpack

De hot cold pack van Torex is een sleeve voor bijvoorbeeld de arm, elleboog, knie, pols en hand. Dit hot cold pack heeft een makkelijk roll-on systeem en is geschikt voor warmte- en koude behandeling. Bekijk ons uitgebreide assortiment hot cold packs hieronder. De hoogwaardige hot cold packs en de coolpack van Torex zijn zeer geschikt voor het behandelen van blessures. Deze coldpacks worden geleverd met een praktische compressie sleeve. Bovendien bevatten deze packs een uniek en gepatenteerd roll-on systeem. Je brengt eerst een compressie sleeve aan op bijvoorbeeld de arm en vervolgens schuif je het hot cold pack over de sleeve heen. De coolpack van Torex geeft goede dekking van de blessures en blijft op de juiste plek zitten door de sleeve.

De ice pack wordt geleverd met een isolerende sleeve en een gebruikersinstructie. De sleeve zorgt voor meer comfort en gaat bevriezingsverschijnselen tegen. Deze ice pack van Torex is bovendien herbruikbaar. Door de kwaliteit van de materialen blijft de hot cold pack bij een gebruik als ice pack zeer comfortabel en zacht. Een ice pack of een coolpack is in verschillende maten beschikbaar. De Torex ice pack kopen kan in de maten Medium, Large en Extra large. Het hot cold pack is gemaakt van polyurethaan en is van goede kwaliteit. Het koelen kan in de koelkast of de vriezer. Je kunt de isolerende compressie sleeve op de blessures schuiven. Zo blijft de ice pack op de juiste plaats zitten. Zorg ervoor dat je de juiste hot cold pack maat hebt en deze niet te strak zit zodat de bloedcirculatie wordt afgeknepen. Je moet makkelijk een tot twee vinger tussen de coolpack en de huid kunnen schuiven.

Een ice pack kopen kan als wegwerp kompres of herbruikbaar kompres. Wij verkopen alleen de herbruikbare packs, omdat deze minder schade toebrengen aan het milieu. Ze worden veelal gebruikt bij pijn of zwellingen. Ze zijn gevuld met gel waardoor het pack langdurig warm of koud blijft. De gel of de parels blijven zacht, waardoor het coolpack comfortabel en flexibel is en blijft. Door de flexibiliteit vormt het coolpack zich naar het lichaamsdeel. Het koelen van bijvoorbeeld een wond kan het herstel bevorderen. Een coolpack is geschikt voor verschillende soorten pijnbestrijding: zoals hoofdpijn, spierpijn of kiespijn. Koop bij ons een coolpack, ice pack of hot cold pack voor een voordelige prijs.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+