• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 13412
0 Winkelwagen
0
Type Badkamer hulpmiddelen
  1. GipshoesGipshoes
  2. WandbeugelWandbeugel
  3. Bad en douche accessoiresBad en douche accessoires
  4. DouchestoelDouchestoel
Gipshoes
Selectie verfijnen
Merk
  1. Able2 (4)
Prijs
€ 0 € 17 € 0 tot € 17

Gipshoes

Onze gipshoezen van Able2 voor kinderen en volwassenen zijn bedoeld om je gips te beschermen. Zo wordt je gips niet vochtig en raakt je huid niet geïrriteerd. Wanneer je een gebroken been, arm of voet hebt is het erg vervelend om bijvoorbeeld te douchen. Ondanks dat dit lastig is omdat je niet meer goed kunt staan, is het wel mogelijk dankzij de gipshoes voor volwassenen. Door deze gipshoes blijft je gips droog. Dit is erg belangrijk, omdat je been, arm of voet-enkel anders te lang vochtig blijft doordat het gips nog nat is. De gipshoes is gemakkelijk aan te brengen. De gipshoes is meerdere malen te gebruiken, maar niet geschikt voor open en onbedekte wonden en niet geschikt om mee te zwemmen. Bekijk ons volledige assortiment aan hulpmiddelen en badkamerhulpmiddelen.

4 product(en)

Sorteer op:

4 product(en)

Sorteer op:

Douchehoes gips arm

Wanneer je een gebroken arm of been hebt, wil je natuurlijk graag gewoon kunnen douchen. Gelukkig kan dit dankzij een douchehoes, ook wel gipshoes of beschermhoes genoemd. In het ziekenhuis wordt na het zetten van gisp vaak aangeraden om een vuilniszak te gebruiken en daar een elastiek omheen te doen. Ook mensen die een infuus gebruiken dat in de arm is geplaatst, willen graag een douchehoes die de arm droog houdt. Het wordt ook gebruikt bij verwondingen die moeten afgeschermd voor water en zeep. Je kunt dan denken aan pleisters, verbanden, bandages et cetera.

We bieden verschillende soorten gipshoezen aan van Able2. Het is de prettige vervanging van de plastic zak, zoals mensen deze thuis gebruiken. Het is een stevige plastic zak, maar het is niet bestand tegen het blijven haken achter iets scherps, dan zal deze gipshoes kunnen scheuren. Het product bestaat dus uit een zak met daaraan vast een plastic ring met een rubberen rand. Deze rand is elastisch waardoor deze goed afsluit op arm, been of voet. Je trekt de douchehoes eerst omhoog en daarna weer een stukje naar beneden. Zo zal het rubber naar de buitenkant steken en afsluiten voor water.

Het zijn zeer betaalbare gipshoezen en ze zijn er voor arm, been en voor volwassenen en kinderen. We adviseren de gisphoezen voor korte duur te gebruiken, een week of zes tot acht. Dat is de tijd dat gips gemiddeld wordt gedragen. De hoes is spatwaterdicht: je kunt er dus prima mee douchen. Hij is echter niet geschikt om mee te zwemmen, daarvoor is hij niet voldoende waterdicht.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+