• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Latexvrije handschoenen
Selectie verfijnen
Type massage olie
  1. Handdesinfectie (3)
Maat handschoenen
  1. Small (3)
  2. Medium (3)
  3. Large (3)
Merk
  1. Sterillium Med (1)
  2. Peha Soft Nitrile (3)
Prijs
€ 0 € 21 € 0 tot € 21

Latexvrije handschoenen

Latexvrije handschoenen Peha Soft Nitrile zijn geschikt voor gebruik in talrijke ziekenhuis- en fysiotherapiesituaties. De handschoen voldoet aan de norm EN455 en is zeer geschikt voor het veilig en hygiënisch onderzoeken van patiënten. Het materiaal van de handschoen biedt een hoge mate van bescherming tegen virussen en bacteriën - zelfs bij uiterst besmettelijke virussen.

Om je zelf en je omgeving te beschermen tegen bacteriën en virussen kun je gebruik maken van mondkapjes. Je kunt kiezen uit wasbare mondkapjes en wegwerp medische mondkapjes. Naast latexvrije handschoenen en mondkapjes zijn desinfectiemiddelen ook een goede aanvulling voor extra veiligheid en bescherming.

De hoogwaardige Peha Soft Nitrile handschoenen zijn latex- en poedervrij. Bovendien bieden ze behandelaar en patiënt betrouwbare bescherming, zowel tegen bacteriën en virussen als tegen door latex veroorzaakte allergieën. Deze handschoenen zijn geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel, zoals beschreven in EN455 en als persoonlijke bescherming, zoals beschreven in EN374 categorie I en II. Deze handschoenen kunnen in direct contact met voedsel gebruikt worden.  Bekijk ons volledig assortiment massage artikelen, Sterillium Med handdesinfectie of een hoeslaken massagetafel.

3 product(en)

Sorteer op:

3 product(en)

Sorteer op:
meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+