Schouder katrol Moves

Normaal € 9,99
Vanaf 5 € 9,49
Vanaf 10 € 8,99

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 01-400101-1

Deze schouder katrol van Moves is ideaal voor het trainen van schouders en armen. Oefeningen met de schouder katrol bevorderen de mobiliteit en doorbloeding. Schouder katrollen zijn ook perfect voor revalidatie. Bevestig de schouderkatrol eenvoudig aan een deur zodat je direct kunt beginnen. Schoudertrainer inclusief uitgebreid boekje met oefeningen. Kijk ook naar een handtrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De schouder katrol van Moves is een ideaal hulpmiddel voor het trainen van de schouders en armen. Schouder katrollen worden vaak gebruikt als iemand last heeft van schouderklachten of gewoon de schouders wil trainen. Schouderklachten kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig trainen met een schouder katrol bevordert de mobiliteit van de armen en stimuleert de doorbloeding. Met de schouder katrol kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je mobiliteit, zonder dat je veel te zwaar traint. De schouder katrol wordt compleet geleverd inclusief een uitgebreid oefenboekje met veel verschillende schouder katrol oefeningen.

Voordelen schouder katrol Moves

 • De schouder katrol is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • Schouder katrollen zijn perfect voor fysiotherapie en revalidatie
 • Inclusief oefenboekje met veel verschillende schouder katrol oefeningen

Wil je een goede schouder katrol kopen? Of het nou is omdat je fysiotherapeut dit je heeft aangeraden of omdat je zelf graag met een schouder katrol aan de slag wil, bij ons ben je aan het juiste adres. Deze schouder katrol is een professionele kwaliteit schoudertrainer en krijgt zeer goede beoordelingen. Dit heeft met name te maken met het mechanisme in de schouder katrol. Door het ontwerp van de schouderkatrol en de solide materialen waarvan de schouder katrol gemaakt is, kun je erop rekenen dat jij zonder problemen met de schouder katrol oefeningen aan de slag kunt gaan. Schouder katrollen worden voor veel verschillende oefeningen door fysiotherapeuten en oefentherapeuten gebruikt. Doordat deze schouder katrol geen actieve weerstand biedt, is het schouderkoord een ideaal revalidatiemiddel. Schouder stretcher oefeningen zijn geschikt voor zowel jong als oud. De schouder pully wordt ook veel door cliënten gebruikt om thuis oefeningen te doen als onderdeel van een fysiotherapie behandeling of de revalidatie. De schouder katrol beschikt over ergonomisch gevormde handvatten waardoor je handig met de schouder stretcher kunt oefenen. Het solide koord van de schouder katrol is in de kleur Groen en heeft een lengte van 2 meter zodat je zittend, staand en liggend schouderstretcher oefeningen kunt doen. Je kunt de lengte van de schouder katrol eenvoudig inkorten. De schouderkatrol beschikt ook over zogenaamde 'stoppers' op het koord waarmee je eventueel het bereik van bepaalde oefeningen kunt instellen en markeren.

Moves schouder stretchers

Schouder stretcherUitleg
Schouder stretcher standaardVerstelbare lengte en met stoppers
Schouder stretcher houtHouten handvatten, verstelbare lengte en met stoppers
Schouder stretcher metalen deuranker Houten handvatten, met stoppers en metalen deuranker
Schouder stretcher hand supportVoorzien van extra hand support

Met deze schouder katrol kun je zeer gemakkelijk de mobiliteit van de schouders en bovenrug trainen. De schoudertrainer van Moves band is verkrijgbaar in vier verschillende soorten. Deze standaard schouder katrol is ook verkrijgbaar met houten handvatten en met een extra solide metalen deuranker. Daarnaast kun je kiezen voor een schouder katrol met een hand support voor gebruikers met minder knijpkracht in de handen.

Een schouder katrol wordt ook wel een schouder stretcher, schoudertrainer of schouder pulley genoemd. Een schouder koord is een ideaal hulpmiddel voor het vergroten en onderhouden van de beweeglijkheid in de schouders en bovenrug. Deze schouder katrol is uitermate geschikt om te gebruiken als oefenmateriaal. Je kunt hierbij denken aan training en revalidatie thuis of in de fysiotherapiepraktijk. Met deze schoudertrainer is een gevarieerd trainingsprogramma mogelijk. De schouder katrol past op bijna elke deur. Bovendien wordt bij elk schouderkoord een handig en zeer uitgebreid oefenboekje meegeleverd voor schoudertraining of schouderrevalidatie. De schouderkatrol kan op iedere gewenste hoogte tussen de deur en het deurkozijn geplaatst worden. Hierdoor kun je met het schouderkoord een gevarieerd trainingsprogramma uitvoeren. Dit stelt je in staat een diversiteit aan oefeningen te doen met een schouderkatrol. Gebruik een schouderkoord om zittend, staand of liggend schouder katrol oefeningen uit te voeren.

Medische uitleg schouder katrol

De wervelkolom, ribben en schouders behoren harmonieus te bewegen. Een storing in een van deze gewrichten heeft invloed op de totale beweging. Met een schouder katrol kun je de beweeglijkheid van de schouder, bovenrug en ribben onderhouden en verbeteren. Het gebruik van een schouderstretcher bereidt het gewricht voor op bewegingstherapie. Bovendien vermindert de schouder stretcher de pijn en worden de resultaten versterkt. Een schouderstretcher of schouderkatrol gebruiken is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Hieronder staat een aantal klachten waarvoor je een schouder katrol kunt gebruiken. Als je ergens onder behandeling bent, overleg dan met je arts of fysiotherapeut of een schouder katrol ook voor jou een goede aanvulling is.

 • Ter behandeling van een frozen shoulder (bevroren schouder/ vastzittende schouder)
 • Ter bevordering van de beweeglijkheid in de schouders, armen en de bovenrug
 • Bij bewegingsbeperkingen in de schouders, armen of rug
 • Bij slijmbeursontsteking (bursitis)
 • Gebruik een schouder katrol bij schouderrevalidatie en schoudertraining
Kleur: Groen, Zwart
Lengte : 2 meter
Spiergroepen: Bovenarm, Onderarm, Schouders

Pluspunten

 • De schouder katrol is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • Schouder katrollen zijn perfect voor fysiotherapie en revalidatie
 • Inclusief oefenboekje met veel verschillende schouder katrol oefeningen
Schouder stretcher katrol
Schouder stretcher katrol

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher tube Medium
Schouder stretcher tube Medium

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher tube Zwaar
Schouder stretcher tube Zwaar

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher hout Moves
Schouder stretcher hout Moves

10,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher hand support Moves
Schouder stretcher hand support Moves

16,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schouder stretcher metalen deuranker Moves
Schouder stretcher metalen deuranker Moves

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis