Massagebal 8 cm

Normaal € 5,99
Vanaf 10 € 5,89
Vanaf 20 € 5,79

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-030107 Geel 8cm

Deze massagebal 8 cm is een ideale massage tool voor een effectieve massage. Daarnaast kun je de massage bal gebruiken voor het trainen en masseren van handen, vingers en onderarm. Perfect massage balletje voor therapie, revalidatie en ontspannende massages van spieren, triggerpoints en reflexzones. Deze massage ballen zijn verkrijgbaar in vijf diameters zodat je de training en massages goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Massage ballen

Massage ballen worden vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen of masseren. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen en masseren met massage ballen verbetert de beweeglijkheid van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. Massage ballen zijn ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip. Deze massage ballen zijn leverbaar in vijf opeenvolgende diameters waardoor je de oefeningen en massages kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Voordelen massage ballen

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfect massage balletje voor handen en vingers

Massage balletje

Een massage balletje is niet alleen ideaal als handtrainer maar ook perfect om te gebruiken als massagebal voor het masseren en ontspannen van de voeten. Ontspan je voeten door het massage balletje heen en weer te laten rollen onder de voetzool. De stevige stekels van het massage balletje stimuleren en activeren de spieren en de doorbloeding van de voet. Dit massage balletje van Mambo Max heeft een diameter van 8 cm en ligt door dit handzame formaat erg prettig in de hand. De massagebal is van uitstekende kwaliteit en is gevuld met lucht zodat je er ook licht in kunt knijpen.

Massage ballen diameters

SoortKleurDiameter
Massagebal Oranje 6 cm
Massagebal Groen 7 cm
Massagebal Geel 8 cm
Massagebal Rood 9 cm
Massagebal Blauw 10 cm
Massage ring Geel 16 cm
Voetroller Blauw 16 cm (lengte)

Massagebal kopen

Deze massagebal kopen kan in de volgende diameters en bijbehorende kleuren: 6 cm (Oranje), 7 cm (Groen), 8 cm (Geel), 9 cm (Rood) en 10 cm (Blauw). Daarnaast kun je bij ons ook een voet massage roller of een massagering kopen. Een massagebal is ideaal voor massages bij spierspanningen en voor reflexzone massages. Rol de massagebal langs jouw lichaam voor een ontspannende massage waardoor spierenspanningen en triggerpoints verminderen en de doorbloeding verbetert. Door de stekels zorgt een massagebal voor minder gespannen spieren zonder dat je naar een masseur of fysiotherapeut hoeft. Kijk ook in ons assortiment voor nog meer massage hulpmiddelen of een goede foam roller.

Door te trainen met een massage balletje kun je uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren van je vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een massage balletje ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. De massagebal zorgt er ook voor dat de zenuwen in de handen en vingers worden gestimuleerd en geprikkeld. Massage ballen worden ook gebruikt om stress én spanning in de handen te verminderen. Door erin te knijpen, ermee te gooien of te rollen kun je jouw gedachten gemakkelijker verzetten en zul je eerder ontspannen. Het massage balletje is een veelzijdig en effectief hulpmiddel en wordt veel gebruikt tijdens fysiotherapie, revalidatie, ergotherapie, handtherapie en sport. Je kunt het massage balletje natuurlijk ook uitstekend gebruiken voor een heerlijke massage. De noppen op het massage balletje helpen om gespannen spieren los te maken en te ontspannen.

Reviews

Pluspunten

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met een massagebal stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfect massage balletje voor handen en vingers

Related products

Putty handtrainer 85 gram
Sterkte: Licht (Geel)

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Massagebal 7 cm

4,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Massagebal 9 cm

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Voetroller Mambo Max

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Schouder stretcher katrol

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stressbal MediPreventie

0,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Geel
Diameter: 8 cm
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers