Massagebal 6 cm

Normaal € 3,99
Vanaf 10 € 3,89
Vanaf 20 € 3,79

Jouw prijs 3,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 04-030103 Oranje 6cm

Deze massagebal 6 cm is een ideale massage tool voor een effectieve massage. Daarnaast kun je de egelbal gebruiken voor het trainen en masseren van handen, vingers en onderarm. Perfect massage balletje voor therapie, revalidatie en ontspannende massages van spieren, triggerpoints en reflexzones. De massageballen zijn verkrijgbaar in vijf diameters zodat je de training en massages goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Egelbal

Een egelbal wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen of masseren. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen en masseren met een egelbal verbetert de beweeglijkheid van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. Massageballen zijn ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip. De massageballen zijn leverbaar in vijf opeenvolgende diameters waardoor je de oefeningen en massages kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Voordelen massagebal egelbal

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met massage balletjes stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfecte handtrainer voor handen en vingers

Egelbal voet

Massageballen zijn niet alleen ideaal als handtrainer maar ook perfect om te gebruiken als egelbal voet voor het masseren en ontspannen van de voeten. Ontspan je voeten door de egelbal heen en weer te laten rollen onder de voetzool. De stevige stekels van de egelbal stimuleren en activeren de spieren en de doorbloeding van de voet. De egelbal van Mambo Max heeft een diameter van 6 cm en ligt door dit handzame formaat erg prettig in de hand. De egelbal is van uitstekende kwaliteit en is gevuld met lucht zodat je er ook licht in kunt knijpen. De egelbal voet is verkrijgbaar in de volgende diameters en bijbehorende kleuren: 6 cm (Oranje), 7 cm (Groen), 8 cm (Geel), 9 cm (Rood) en 10 cm (Blauw). Daarnaast kun je ook kijken naar een voetroller en een massagering.

Massageballen diameters

SoortKleurDiameter
MassagebalOranje6 cm
MassagebalGroen7 cm
MassagebalGeel8 cm
MassagebalRood9 cm
MassagebalBlauw10 cm
Massage ringGeel16 cm
VoetrollerBlauw16 cm (lengte)

Egelbal massage

Een egelbal massage is ideaal voor massages bij spierspanningen en voor reflexzone massages. Rol de egelbal langs jouw lichaam voor een ontspannende massage waardoor spierenspanningen en triggerpoints verminderen en de doorbloeding verbetert. Door de stekels zorgt een egelbal massage voor minder gespannen spieren zonder dat je naar een masseur of fysiotherapeut hoeft. Kijk ook in ons assortiment voor nog meer massage hulpmiddelen of een goede foam roller.

Door te trainen met een egelbal of massagebal kun je uitstekend de reflexen, mobiliteit, flexibiliteit en kracht verbeteren van je vingers, handen en onderarmen. Daarnaast wordt een egelbal ook veel gebruikt als oefenmateriaal voor het verbeteren van de grip. Deze egelbal zorgt er ook voor dat de zenuwen in de handen en vingers worden gestimuleerd en geprikkeld. Massageballen worden ook gebruikt om stress én spanning in de handen te verminderen. Door erin te knijpen, ermee te gooien of te rollen kun je jouw gedachten gemakkelijker verzetten en zul je eerder ontspannen. De massage bal is een veelzijdig en effectief hulpmiddel en wordt veel gebruikt tijdens fysiotherapie, revalidatie, ergotherapie, handtherapie en sport.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideale massage tool voor een effectieve massage
  • Oefenen met massage balletjes stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Perfecte handtrainer voor handen en vingers

Specificaties

Kleur: Oranje
Diameter: 6 cm
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers