• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Type Keukenhulpmiddelen
  1. Aangepast bestekAangepast bestek
  2. Aangepast bordAangepast bord
  3. Aangepaste bekerAangepaste beker
  4. Antislip materialenAntislip materialen
Keukenhulpmiddelen

Keukenhulpmiddelen

Keukenhulpmiddelen in de aanbieding
aanbieding 19
Opvouwbaar rietjeOpvouwbaar rietje

Normale prijs: € 6,19

Aanbiedingsprijs: € 4,99

Meest populaire keukenhulpmiddelen

Keukenhulpmiddelen zijn de ideale hulp voor in de keuken en tijdens het eten of drinken. Een keukenhulpmiddel is uitermate geschikt voor ouderen en voor mensen met reuma of een beperking. Om zoveel mogelijk dingen zelf te blijven doen, zijn er veel verschillende keuken hulpmiddelen ontwikkeld waardoor je zelfstandig en comfortabel kunt eten en drinken. ADL hulpmiddelen keuken worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals.

keukenhulpmiddelen

Veelgestelde vragen

Wat zijn keuken hulpmiddelen?

Keuken hulpmiddelen zijn ideaal om te gebruiken in de keuken en tijdens het eten of drinken. Met behulp van keukenhulpmiddelen kun je zelfstandig, comfortabel en veilig allerlei handelingen in de keuken en in de eetkamer tijdens het eten en drinken doen. Perfect voor ouderen en voor mensen met reuma of een beperking. Helaas is niet bij iedereen bekend dat er veel goede en functionele keukenhulpmiddelen zijn die het dagelijks leven een stukje makkelijker en comfortabeler maken. Kijk daarom eens naar keuken hulpmiddelen zoals een aangepaste beker, aangepast bestek of een aangepast bord, warmhoudbord, snijplank of fixeerplank.

Waarom keukenhulpmiddelen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aan keuken hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Geschikt voor (zorg)professionals en consumenten. Al deze handige en praktische keukenhulpmiddelen helpen om comfortabel, zelfstandig en veilig allerlei handelingen in de keuken en in de eetkamer te doen. Kijk ook naar een ergonomisch zitkussen, anti-decubitus kussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel en goed kunt zitten. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw keuken hulpmiddelen morgen al in huis.

Welke soorten keukenhulpmiddelen zijn er?

Keuken hulpmiddelen zijn als volgt onder te verdelen. De eerste soort keukenhulpmiddelen betreft aangepaste borden zoals een warmhoudbord, noppenbord, fixeerplank of snijplank met pinnen waarmee je eten makkelijker kunt bereiden en nuttigen. De tweede soort keuken hulpmiddelen betreft aangepast bestek zoals aangepaste vorken en lepels, gehoekte messen en bestek verdikkers. Of ergonomische openers die worden aanbevolen door ergotherapeuten, zoals de JarKey potopener of een schroefdop opener. Hiermee kun je op een makkelijke en veilige manier potten en andere verpakkingen openen. Een derde soort keukenhulpmiddelen zijn aangepaste drinkbekers. Aangepaste bekers zijn een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed uit een glas, beker of kopje te drinken. Bekende voorbeelden van aangepaste bekers zijn de HandyCup schuine drinkbeker en de SassCup anti-mors beker.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+