Verdikt bestek set 4-delig Praktisch

Normaal € 19,89
Vanaf 2 € 19,49
Vanaf 4 € 18,99

Jouw prijs 19,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 22710

Verdikt bestek is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met standaard bestek te eten. Dit ergonomische bestek in de kleur Zwart is voorzien van stevige en verdikte handvatten. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes of lepel goed vast te houden en hoef je het bestek minder vast te knijpen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze verdikt bestek set is speciaal ontworpen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed meer uit de voeten kunnen met standaard bestek. De complete en praktische bestek set bestaat uit een vork, mes, eetlepel en theelepel. Ergonomisch bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Aangepast verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Deze aangepast bestek set is voorzien van verdikte handvatten die bovendien stevig zijn. Het solide kunstof materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip hebben en goed in de hand liggen. Dit lichtgewicht bestek is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het ergonomische bestek is gemaakt van roestvrij staal en stevig kunststof. Het bestek kan in de vaatwasser tot een temperatuur van 70 graden en kan niet in de magnetron.

Voordelen verdikt bestek set 4-delig Praktisch

  • Ideaal verdikt bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Makkelijker om het handvat van een vork, mes of lepel goed vast te houden
  • Ergonomische 4-delige bestek set met stevige en verdikte handvatten

Verdikt bestek

Verdikt bestek heeft een dikker handvat dan normaal bestek. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel of theelepel goed vast te houden. Dit bestek heeft een verdikt handvat waardoor je het bestek makkelijker kunt vastpakken. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip en houvast hebben. Dit bestek is (iets) lichter dan standaard bestek. Hierdoor is het gemakkelijker om het bestek te gebruiken. De vork, het mes en de eetlepel wegen elk ongeveer 87 gram. De theelepel weegt 74 gram. In onderstaande tabel is per soort bestek het gewicht aangegeven.

BestekGewicht
Vork87 gram
Mes87 gram
Eetlepel 87 gram
Theelepel 74 gram

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideaal verdikt bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Makkelijker om het handvat van een vork, mes of lepel goed vast te houden
  • Ergonomische 4-delige bestek set met stevige en verdikte handvatten

Specificaties

Kleur: Zwart