• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Type Toilethulpmiddelen
  1. ToiletverhogersToiletverhogers
  2. ToiletstoelToiletstoel
  3. ToiletsteunToiletsteun
  4. ToiletbeugelsToiletbeugels
Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen in de aanbieding
Meest populaire toilethulpmiddelen
Ondersteuning voor op het toilet

Toilethulpmiddelen zijn een uitkomst voor iedereen die wat extra hulp en ondersteuning bij het naar het toilet gaan kan gebruiken. Met goede hulpmiddelen toilet maak je het dagelijkse toiletgebruik gemakkelijker en veiliger. Denk hierbij aan wc hulpmiddelen zoals toiletbeugels, toiletverhogers, een toiletsteun of toiletstoel. Bij ons kun je hulpmiddelen toilet kopen met een professionele kwaliteit, geschikt voor gebruik in de zorg en thuis.

toilethulpmiddelen

Veelgestelde vragen

Wat zijn hulpmiddelen toilet?

Hulpmiddelen toilet zijn een uitkomst voor iedereen die wat extra hulp en ondersteuning bij het naar het toilet gaan kan gebruiken. Met goede toilethulpmiddelen maak je het dagelijkse toiletgebruik gemakkelijker en veiliger. Voorbeelden van toilethulpmiddelen zijn toiletbeugels, toiletverhogers, een toiletsteun of toiletstoel. Ideaal voor ouderen en anderen om met behulp van hulpmiddelen toilet langer zelfstandig, veilig en comfortabel van een toilet gebruik te maken.

Waarom hulpmiddelen toilet kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aan hulpmiddelen toilet met een professionele kwaliteit. Geschikt voor (zorg)professionals en consumenten. Je kunt bij ons elk gewenst type toilethulpmiddelen kopen. Kies voor een uitstekende kwaliteit wc hulpmiddelen en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw toilethulpmiddelen morgen al in huis.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+