Warmwaterbord

Normaal € 11,49
Vanaf 2 € 11,29
Vanaf 5 € 10,99

Jouw prijs 11,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR65110-N4

Dit warmwaterbord met deksel is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om van een standaard bord te eten. Door het praktische ontwerp kan het warmwaterbord veilig gebruikt worden. Een aangepast bord voor ouderen is handig om zelfstandig en gecontroleerd mee te eten. Ook kun je met een aangepast bord morsen voorkomen. Dit aangepast bord met thermofunctie houdt het eten (veel) langer warm.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Warmwaterborden

Dit warmwaterbord met deksel heeft een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Door het grote vulgat kun je het reservoir van het warm water bord gemakkelijk vullen met warm of koud water. Warmwaterborden worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er comfortabel en veilig mee kunt eten. Door de twee vakken kun je eten eenvoudig scheiden op het bord. Dit warmwaterbord met deksel heeft een diameter van 22 cm, een gewicht van 430 gram en een hoogte van 3,5 cm. Deze warmwaterborden met deksel kunnen in de vaatwasser en in de magnetron.

Voordelen warmwaterbord met deksel

  • Comfortabel en veilig eten met dit warmwaterbord
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Handig ontwerp warmwaterbord compleet met deksel

Warmwaterbord volwassenen

Het warmwaterbord volwassenen heeft een reservoir waar warm (niet kokend) water in kan worden gedaan. Dat doe je door de dop eruit te draaien en het reservoir van het warm water bord te vullen. Bij kokend water kan de lijmlaag die de twee delen van het warmwaterbord volwassenen met elkaar verbindt loslaten. De dop wordt na het vullen weer op het warmwater bord gedaan en kan als eierdop dienen of om saus in te doen. Het eten wordt op het warmwaterbord volwassenen gedaan zodat het eten door de warmte van het warmhoud bord (veel) minder snel afkoelt. Bovendien is dit warmwaterbord inclusief deksel waardoor het eten nog langer warm blijft. Voor bepaald eten, met name krokant eten zoals frietjes of een schnitzel, is het niet verstandig om de deksel op het warmwaterbord voor volwassenen te doen. Door een deksel op het warm water bord te doen kan de deksel beslaan. Vervolgens zal het vocht knapperig voedsel slapper maken waardoor het eten niet lekker smaakt. Na gebruik kun je het afgekoelde water weer uit het warmwaterbord laten lopen. Je kunt dit warmwaterbord volwassenen gemakkelijk schoon maken zodat het warmwaterbord direct weer klaar is voor de volgende keer. Deze warmwaterborden met deksel zijn geschikt voor in de vaatwassen en de magnetron.

Warm water bord

Door lichamelijke ongemakken kan het zijn dat je moeite hebt om zelfstandig te eten. Ook al zijn er mensen in de buurt die je graag willen helpen. Toch is het wel fijn als je dit zelf kan doen. Maar ook al lukt het je om zelfstandig te eten, je hebt er vaak wel wat meer tijd voor nodig. Daardoor kan je minder lang genieten van warm of koud eten. Om makkelijker zelfstandig te kunnen eten en langer te genieten van een warme of koude maaltijd kun je kijken naar dit warm water bord met deksel. Doordat het aangepaste bord dubbelwandig is heeft het bord een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Dit warm water bord voor volwassenen is gemaakt van kunststof. Dit aangepaste bord is geschikt voor warm en koud eten. Licht van gewicht en robuust. Het warm water bord kan in de vaatwasmachine en magnetron. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Comfortabel en veilig eten met dit warmwaterbord
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Handig ontwerp warmwaterbord volwassenen compleet met deksel

Related products

Warmhoudbord Ornamin Blauw-Wit Groot

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Warmhoudkom Ornamin Blauw-Wit

28,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Noppenbord

62,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Verdeelbord GripWare

12,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aangepast bord: Warmhoudbord, Vakkenbord
Kleur: Wit