• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Brix
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 12 € 0 tot € 12

Brix

Brix is een bekend merk keukenhulpmiddelen met een profesionele kwaliteit en kun je vinden onder aangepaste beker, aangepast bestek en aangepast bord. Brix hulpmiddelen worden aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals. Ideaal voor ouderen en andere volwassenen om zelfstandig en gecontroleerd eten mee te bereiden en verpakkingen mee te openen. En natuurlijk om mee te eten en te drinken waar je ook bekers zoals een HandyCup of SassCup voor kunt gebruiken.

9 product(en)

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 19
Opvouwbaar rietjeOpvouwbaar rietje

Normale prijs: € 6,19

Aanbiedingsprijs: € 4,99

9 product(en)

Sorteer op:

brix

Veelgestelde vragen

Wat zijn Brix keuken hulpmiddelen?

Brix is een bekend merk keuken hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Brix openers worden aanbevolen door ergotherapeuten, andere zorgprofessionals en reuma fondsen. Brix keukenhulpmiddelen zijn ideaal voor ouderen en andere volwassenen om zelfstandig en gecontroleerd eten mee te bereiden en veel verschillende soorten verpakkingen mee te openen. En natuurlijk om mee te eten en te drinken. Voorbeelden van Brix openers zijn de JarKey pottenopener, de schroefdop opener TurnKey en de ringblik opener J-Popper. Brix openers zijn ideaal als je minder kracht in de handen hebt en helpen je om met minder inspanning en een betere grip zelf potten, drinkpakken, schroefdoppen en ringblikken te openen.

Waarom Brix keukenhulpmiddelen kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment aan Brix keukenhulpmiddelen en openers met een professionele kwaliteit. Geschikt voor (zorg)professionals en consumenten. Al deze handige en praktische keuken hulpmiddelen van Brix helpen om comfortabel, zelfstandig en veilig allerlei handelingen in de keuken en in de eetkamer te doen. Andere voorbeelden van goede en functionele keukenhulpmiddelen zijn een aangepaste beker, aangepast bestek of aangepast bord, warmhoudbord, snijplank of fixeerplank. Kijk ook naar een ergonomisch zitkussen, anti-decubitus kussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel en goed kunt zitten. Kies voor een uitstekende kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe prijs. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw Brix keuken hulpmiddelen morgen al in huis.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+