• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Anabox

Anabox

Ben je op zoek naar een geschikt pillendoosje van het merk Anabox? Een Anabox pillendoos vergemakkelijk het innemen van je dagelijkse medicijnen. Doordat een Anabox pillendoosje is verdeeld in zeven vakjes, blijven je medicijnen per dag gescheiden. Wij verkopen de Anabox pillendoos in verschillende uitvoeringen. Als je dagelijks op dezelfde tijd je medicijnen moet innemen, is de Anabox weekbox een goede oplossing. Wanneer je meerdere medicijnen per dag hebt en je deze op verschillende tijden moet innemen gedurende de dag, is de Anabox 7 dagen pillendoos met dagindeling zeer geschikt. Bekijk ons volledige assortiment hulpmiddelen of kijk naar een pillendoosje of ADL-hulpmiddelen zoals een Helping Hand grijper.

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

1 - 16 van 17 producten

Sorteer op:

anabox

Veelgestelde vragen

Wat is een Anabox?

Anabox is een betrouwbaar en degelijk merk pillendoosjes. Door een Anabox pillendoos te kopen kies je voor een overzichtelijk en duidelijk pillendoosje. Een Anabox helpt je om dagelijks je medicatie goed in te nemen. Met een Anabox kies je voor een professionele kwaliteit pillendoosje dat handig en praktisch in gebruik is. Een Anabox wordt geadviseerd door ergotherapeuten en gebruikt in zorginstellingen. Geschikt voor professionals en consumenten.

Welke soorten Anabox pillendoosjes zijn er?

Anabox biedt een compleet en uitgebreid assortiment pillendoosjes. Je kunt kiezen uit de volgende soorten Anabox pillendoosjes. De Anabox 7 in One is een weekbox want is geschikt voor één hele week. Elk vakje van de Anabox weekbox is geschikt voor circa 6 pillen van gemiddelde grootte. Deze pillendoos is geschikt voor mensen die niet al te veel verschillende pillen per dag moeten innemen en zelf weten op welk moment je welke pil moet innemen. De tweede soort Anabox is de Anabox 7 dagen pillendoos. Deze uitgebreide pillendoos bestaat uit 7 losse pillendoosjes voor elke dag van de week die in een praktische houder op de juiste volgorde geplaatst kunnen worden. Elke dagbox bestaat uit 5 vakjes zodat je in één opslag kunt zien wanneer je de medicijnen moet innemen. De Anabox dagbox is ook los verkrijgbaar.

Welke Anabox pillendoos past het beste bij mij?

Bij het kiezen van een Anabox pillendoos is het belangrijk dat je goed nadenkt over de volgende vragen. Hoeveel medicijnen moet ik per dag gebruiken? Gebruik je een paar pillen per dag en weet je zelf wanneer je jouw medicatie moet innemen? Dan is de Anabox 7 in One weekbox mogelijk een goede keuze. Weet je zelf niet precies op welk tijdstip je welke pillen moet gebruiken of vind je het lastig om dit te onthouden? Dan is de uitgebreide Anabox 7 dagen pillendoos met 7 losse pillendoosjes voor elke dag van de week een prima optie. Elke dagbox bestaat uit 5 vakjes zodat je in één opslag kunt zien wanneer je de medicijnen moet innemen. Elke dag heeft 5 compartimenten, vakjes om de medicijnen te bewaren voor het moment dat je ze moet innemen: ’s morgens, ’s middags, ’s avonds, ’s nachts. Op het 5e vakje staat: behoefte. Hier bewaar je bijvoorbeeld de paracetamol of ibuprofen die je naar eigen behoefte mag innemen.

Waarom een Anabox pillendoos kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Anabox pillendozen en andere merken aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere hulpmiddelen met een professionele kwaliteit. Kies een voor jou geschikte Anabox pillendoos en kijk ook naar andere handige hulpmiddelen of een ergonomisch zitkussen of orthopedisch rugkussen waarmee je comfortabel kunt zitten. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+