Schroefdop opener TurnKey Brix

Normaal € 6,19
Vanaf 2 € 5,99
Vanaf 4 € 5,79

Jouw prijs 6,19

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: BR3411

Schroefdop Opener Turnkey Brix is een ideaal hulpmiddel om verschillende flessen en pakken makkelijk te openen. Deze opener uit ons aanbod aan aangepast bestek is geschikt voor middelgrote en grote schroefdoppen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Pakopener

Soms komt er aardig wat kracht bij kijken om een pak drinken of yoghurt te openen. Helemaal voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder kracht in de handen hebben is dit vervelend. Plastic schroefdoppen kunnen zeer moeilijk te openen zijn. De kunststof schroefdop opener TurnKey van Brix biedt dan uitkomst. Deze schroefdop opener is ideaal om plastic schroefdoppen van pakken open te draaien. De pakopener heeft twee functies: het openen en sluiten van bijvoorbeeld een pak melk of jus d'orange en het verwijderen van het plastic onder de schroefdop van het pak. De pakopener wordt over de schroefdop gezet, waarna je de Brix opener draait en het pak eenvoudig opent. Daarnaast kun je met het haakje het plastic, dat onder de schroefdop zit, verwijderen. Plaats het haakje onder de ring die aan het plastic is bevestigd. Door de pakopener naar beneden te duwen, ontstaat er een hefboomwerking, waardoor je het plastic eenvoudig verwijdert. De TurnKey is geschikt voor middelgrote en grote schroefdoppen.

Voordelen schroefdop opener TurnKey Brix

  • Makkelijk plastic schroefdoppen openen en sluiten met de TurnKey
  • Ideale schroefdop pakopener als je minder kracht in de handen hebt
  • Geschikt voor drinkpakken met middelgrote en grote schroefdoppen

Brix opener

Met deze Brix opener open en sluit je eenvoudig pakken met een schroefdop. De Brix TurnKey schroefdop opener is zeer geschikt voor de doppen van melkpakken en vla- of yoghurt pakken. Ook voor het openen van pakken sap is de Brix opener zeer geschikt. Je kunt deze Brix opener eenvoudig over de dop zetten en met de lange hefboom kost het weinig kracht om de schroefdop los te draaien. Als de dop eenmaal los zit kun je de dop er verder met de hand afdraaien. Als je een pak voor de eerste keer met de Brix pakopener opent, zit er vaak nog een plastic folie onder de schroefdop. Dit folie rondje kun je met de plastic haak aan de zijkant van deze Brix opener verwijderen. Dit kun je ook zien in de video over de TurnKey schroefdop opener. De CapOff opener is bovendien vaatwasserbestendig. Deze schroefdop opener is ideaal voor mensen met weinig grip of als er sprake is van een verminderde motoriek. De afmetingen van de TurnKey schroefdop opener zijn: 13 x 5 x 2 cm. Deze lichtgewicht Brix opener weegt 20 gram en ligt comfortabel in de hand. De TurnKey pakopener is gemaakt van polystyreen (PS) kunststof in een elegant design en past op alle traditionele schroefdop pakken. Bekijk ook ons complete assortiment voor andere handige keukenhulpmiddelen.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Makkelijk plastic schroefdoppen openen en sluiten met de TurnKey
  • Ideale schroefdop pakopener als je minder kracht in de handen hebt
  • Geschikt voor drinkpakken met middelgrote en grote schroefdoppen

Specificaties

Kleur: Wit