Handwringer Able2

Normaal € 42,89
Vanaf 3 € 42,49
Vanaf 5 € 41,99

Jouw prijs 42,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: AL520000-2

Deze handwringer van Able2 is speciaal ontworpen om gemakkelijk een vaatdoek uit te wringen. Het gebruiken van de hand wringer voor vaatdoekjes vereist weinig inspanning. Zet de handwringer in de spoelbak. Doe de natte vaatdoek in de buis van de handwringer. Druk met de stamper het water uit de hand wringer voor vaatdoekjes. Zo kun je snel weer aan de slag met een droge vaatdoek. Geleverd inclusief vaatdoek in een wisselende kleur. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor aangepast bestek.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Soms komt er aardig wat kracht bij kijken om een vaatdoek uit te wringen. Helemaal voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder kracht in de handen hebben is dit vervelend. De kunststof wringer voor vaatdoekjes van Able2 biedt dan uitkomst. De handwringer is ideaal om vaatdoeken uit te wringen met slechts een kleine inspanning. Door het gebruiken van de handwringer kun je snel weer aan de slag met een droge vaatdoek. Deze wringer voor vaatdoekjes wordt compleet geleverd inclusief een wisselende kleur vaatdoek. De unieke handwringer wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere professionals.

Voordelen handwringer Able2

  • Makkelijk en met weinig inspanning vaatdoeken uitwringen
  • Ideale hand wringer voor vaatdoekjes als je minder kracht in de handen hebt
  • De handwringer wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere professionals

De vaatdoek wringer is makkelijk te gebruiken. Ideale hand wringer voor vaatdoekjes voor mensen met reumatische klachten. Deze vaatdoek wringer is ook perfect voor mensen met krachtverlies in de spieren en gewrichten van de handen en vingers. Met deze handwringer kun je in een paar stappen gemakkelijk vaatdoekjes uitwringen. Zet de handwringer in de spoelbak. Stop de natte voetdoek in de buis van de handwringer. Druk daarna met de stamper het water uit handwringer en dus ook uit de vaatdoek. Je kunt de stamper van de handwringer ook vullen met water zodat er nog minder kracht nodig is bij het duwen van de stamper en het uitwringen van de vaatdoek. Vervolgens kun je de vaatdoek via de onderkant weer uit de buis van de handwringer te halen. Bekijk ook ons complete assortiment voor andere handige schoonmaak hulpmiddelen en keukenhulpmiddelen.

Wring vaatdoeken in een handomdraai uit met deze handwringer. Zo handig dat iedereen de handwringer voor vaatdoeken kan gebruiken! De vaatdoek wringer is gemaakt van degelijk kunststof en heeft een elegant en ergonomisch ontwerp. De handwringer is een handig schoonmaak hulpmiddel om vaatdoekjes uit te kunnen wringen. Er is weinig kracht nodig om het overtollige water uit de vaatdoek te wringen. De handwringer voor vaatdoekjes is een praktisch en compact hulpmiddel dat je eenvoudig in de gootsteen kunt plaatsen. En na gebruik desgewenst verwijderen en opbergen kunt.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Makkelijk en met weinig inspanning vaatdoeken uitwringen
  • Ideale handwringer voor vaatdoekjes als je minder kracht in de handen hebt
  • De hand wringer wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere professionals

Related products

JarKey pottenopener Brix
Kleur:: Rood

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Uccello waterkoker

62,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Automatische garde

34,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ringblik opener J-Popper Brix

5,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gehoekt mes Standaard

34,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Noppenbord

62,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aangepast bestek: Overig
Kleur: Wit