Novo cup drinkbeker

Normaal € 4,89
Vanaf 5 € 4,69
Vanaf 10 € 4,49

Jouw prijs 4,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: PR65075

De Novo cup drinkbeker is ideaal om liggend te drinken als je bedlegerig bent. Als je veel in bed moet liggen en het lastig is om in een zittend positie te drinken dan is liggend drinken met de Novo cup beker een uitkomst. Met deze anti-lek Novocup beker kun je probleemloos drinken en hou je een goede controle over het drinktempo. De Novo cup drinkbeker is een speciaal aangepaste beker.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Novo cup

De Novo cup beker is ideaal om te gebruiken door ouderen en iedereen die liggend wil drinken. De Novo cup drinkbeker zorgt voor een geleidelijke dosering van de inhoud waardoor gebruikers rustig, zelfstandig en gecontroleerd kunnen drinken. Novo cup bekers worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er gecontroleerd liggend mee kunt drinken, en ook verslikken en morsen mee kunt voorkomen. Geschikt voor warme en koude dranken. De transparante Novo cup beker heeft een handzaam formaat, een inhoud van 250 ml en is inclusief twee rietjes. De Novocup beker kan in de vaatwasser gereinigd worden en is geschikt voor in de magnetron.

Voordelen Novo cup drinkbeker

  • Ideaal om te gebruiken door ouderen en iedereen die liggend wil drinken
  • Geleidelijke dosering en controle over het drinktempo
  • Rustig, gecontroleerd en zonder morsen liggend drinken

Novocup

De Novocup drinkbeker zorgt ervoor dat je probleemloos liggend kunt drinken. Daarnaast hou je met de Novocup beker controle over het drinktempo en is de Novocup geschikt voor zowel warme als koude dranken. Deze drinkbeker Novocup is ideaal voor moeilijke situaties. Het is niet voor iedereen altijd even makkelijk en misschien zelfs niet mogelijk om zittend uit een beker te drinken. Een Novocup drinkbeker is dan een handige en praktische oplossing. Deze Novocup beker lekt niet wanneer deze omvalt of schuin gehouden wordt tijdens het drinken. Dankzij de Novocup beker is het mogelijk om eenvoudig tijdens het liggen te drinken. Ook wordt de Novocup compleet geleverd inclusief twee rietjes. Het gebruik van een rietje maakt het makkelijk voor mensen met bijvoorbeeld nekklachten of motorische beperkingen om met behulp van de Novocup en het rietje hun drankje zonder problemen te nuttigen.

Novocup gebruiken

Volg onderstaande instructies op om optimaal met de Novocup beker te kunnen drinken.

  • Vul de Novocup drinkbeker met vloeistof
  • Plaats het rietje op de onderkant van de deksel van de Novocup
  • Breng de deksel aan op de Novocup drinkbeker en druk deze stevig vast. De ventilatie-opening moet open zijn tijdens het aanbrengen van de deksel. Bedek deze niet met het afsluitdopje of de hand.
  • Plaats voor het drinken de afsluitdop op de ventilatie-opening. Na de eerste slok is de Novocup drinkbeker lekvrij.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideaal om te gebruiken door ouderen en iedereen die liggend wil drinken
  • Geleidelijke dosering en controle over het drinktempo
  • Rustig, gecontroleerd en zonder morsen liggend drinken

Specificaties

Kleur: Transparant