Balschaal zitbal Mambo Max

Normaal € 19,99
Vanaf 2 € 19,79
Vanaf 5 € 19,49

Jouw prijs 19,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 05-020101

Balschaal zitbal biedt meer stabiliteit voor de zitbal of fitness bal tijdens het zitten en voorkomt het wegrollen van de zitbal. Deze zwarte universele balschaal is geschikt voor alle merken zitballen van diverse diameters.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Door de 'pootjes', kleine uitstulpingen aan de zijkant van de balschaal en in het bijzonder de uitsparing in het midden van de balschaal, is de combinatie van de zitbal en balschaal uiterst slipvast en stabiel. De oefenballen kunnen gebruikt worden om op te zitten of als oefenmateriaal.

Door de opening in het midden van de balschaal heeft de bal heeft steeds contact met de bodem. Door de vormgeving van de Mambo Max balschaal heeft de bal nog voldoende bewegingsvrijheid waardoor dynamisch en actief zitten mogelijk blijft. Door de openingen in de vier 'pootjes' kunnen ook tubes getrokken worden om met de armen mee te oefenen.

Deze universele balschaal voor zitballen, oefenballen is geschikt voor alle merken zitballen zoals de ballen van Mambo Max en andere merken. Deze balschaal is geschikt voor een zitbal of fitness bal met een diameter van 55 cm, 65 cm, 75 cm tot en met 90 cm. Deze degelijke en solide balschaal is gemaakt van zwart kunststof.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Solide balschaal voor stabiliteit
  • Dynamisch en actief zitten
  • Biedt stabiliteit tijdens het zitten