Bosu balanstrainer Pro Edition

Normaal € 229,99
Vanaf 2 € 228,99
Vanaf 3 € 227,99

Jouw prijs 229,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Bosu Profes Edition

Bosu Balanstrainer Pro Edition wordt gebruikt door professionals zoals fysiotherapeuten, personal trainers en sporters voor veel verschllende trainingsvormen. Deze balanstrainer is uitermate geschikt om uw coördinatie en stabiliteit van het lichaam te verbeteren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Bosu balanstrainer Pro Edition is een halve blauwe bal op een stevig platform. De bal is gevuld met lucht en is opblaasbaar met de bijgeleverde pomp. De Bosu Professional Edition balans trainer  is uitermate geschikt voor balanstraining, balansoefeningen.

Als u op de Bosu Balanstrainer Pro Edition staat dan voelt u dat het dynamische oppervlak een beroep doet op uw evenwicht, lichaamshouding en spierkracht. Met de Bosu Professional Edition balans trainer verbetert u de stabiliteit en coördinatie van uw lichaam. Verder versterkt het trainen met de balans trainer van Bosu de rugspieren en buikspieren.

Deze professionele balanstrainer van Bosu is het ultieme middel om balans te trainen. De Bosu Pro Edition balanstrainer motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepsles.

Van cardio groepstraining tot buikspieroefeningen, de balanstrainer kan voor veel soorten training worden ingezet. De bal is gevuld met lucht en is opblaasbaar met de bijgeleverde pomp. De Bosu Balanstrainer Pro Edition is door iedereen te gebruiken, zowel door beginners als atleten. Deze balans trainer Professional Edition wordt compleet geleverd met een pomp en een handleiding (in het Engels).

Balans is het begin van iedere beweging. Het helpt ons om bewegingen doelgericht en beheerst te maken. Of het nu gaat om alledaagse activiteiten, zoals lopen, tillen en bukken of om sportieve prestaties. Dit kunt u uitstekend oefenen op de Bosu Balance trainer Pro Edition. Ook kunt u met de Bosu balanstrainer oefeningen voor core stability training uitvoeren.

Met de Bosu Balans trainer Pro Edition traint u de spieren rondom enkels, knieën en heupen, maar vooral de romp. Met een aantal eenvoudige oefeningen verbetert u uw stabiliteit en coördinatie en versterkt u de rug- en buikspieren. U wordt sterker en fitter, uw houding verbetert en u beweegt beter! Dit betekent niet alleen dat u er beter uitziet, u voorkomt ook blessures en uw sportieve prestaties gaan vooruit!

De balanstrainer is veilig en gemakkelijk te gebruiken, ongeacht uw huidige conditie. Het is mogelijk om te beginnen met eenvoudige oefeningen met de Bosu Pro Edition balans trainer. Zodra uw conditie en balans beter worden, kunt u geleidelijk overgaan op moeilijkere oefeningen. Trainen met de Bosu Balanstrainer is effectief, uitdagend en functioneel voor iedereen: van beginners tot ervaren atleten. Bosu motiveert tot een actieve levensstijl en bewegen met plezier!

Maximale druk-/gewichtsbelasting en afmetingen Bosu Balanstrainer Pro Edition

- maximale druk-/gewichtsbelasting voor de Bosu Balanstrainer Pro Edition: 150kg
- de diameter van de Bosu balans trainer Professional Edition balans trainer is 65cm
- de hoogte van de Bosu balans trainer Pro Edition balans trainer is 23cm

Wat is het verschil tussen de Bosu Balanstrainer Home Edition en de Pro Edition?

De Home Edition van de Bosu balance trainer is van dunner rubber gemaakt en hierdoor niet voor professioneel gebruik geschikt. Daarentegen is de Bosu Balanstrainer Pro Edition van stugger oefenmateriaal, waardoor deze minder snel zal slijten. Dit maakt de Bosu Balanstrainer Pro Edition uitermate geschikt voor professioneel gebruik en fitness centra. Met de Bosu Balanstrainer Home Edition kunt u uiteraard prima thuis oefenen.

Reviews

Pluspunten

  • Veilig en makkelijk te gebruiken
  • Verbetert houding
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Verschillende vaardigheidsniveaus

Related products

Bosu balance trainer Home Edition
Bosu balance trainer Home Edition

199,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Blauw
Diameter: 65 cm