Ballen stapelhulp Set 3 stuks Mambo Max

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 29,79
Vanaf 5 € 29,49

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 05-020102 (set 3 st)

Met deze stapelhulp kun je eenvoudig fitness ballen en zitballen opbergen. Geschikt voor een fitness bal of zitbal met een diameter van 45 cm tot 75 cm. Complete set bestaande uit drie stapelhulpen waarmee je meerdere ballen kunt opbergen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Ideaal om ruimte te besparen als de bal niet wordt gebruikt. De uiteinden van de ring worden door middel van klittenband aan elkaar vastgemaakt. Complete en betaalbare set bestaande uit drie ringen waardoor je meerdere ballen hoog kunt opstapelen.

Voordelen ballen stapelhulp Set 3 stuks

  • Handig zitballen en fitness ballen opbergen
  • Complete en betaalbare set bestaande uit drie ringen
  • Geschikt voor ballen met een diameter van 45 tot 75 cm

Ballen stapelhulp

Deze stapelhulp voor ballen geeft de mogelijkheid om gymballen en zitballen eenvoudig en ruimtebesparend op te bergen. Deze complete set stapelhulpen voor het opbergen van ballen bestaat uit drie stuks. Deze ball stacker is geschikt voor gymballen van verschillende merken zoals Togu, Sissel, Gymnic en Mambo Max.

Met de staphulp kunnen ballen met diameters van 45 cm, 55 cm, 65 cm en 75 cm handig opgeborgen worden. Doordat de stapelhulp flexibel is, is deze gemakkelijk in gebruik. De uiteinden van de flexibele ring kunnen eenvoudig met de klittenband sluiting aan elkaar bevestigd worden. De ball stacker set bestaat uit drie ringen, die uitgeklapt plaatsbesparend (plat) opgeborgen kunnen worden.

Ball stacker

Deze ball stacker is geschikt voor grote gymnastiek ballen. De stapelhulp is flexibel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Met deze stapelhulp is er geen vaste installatie nodig in een ruimte. Daardoor is deze ball stacker dus ruimte besparend bijvoorbeeld in de oefenruimte van een fysiotherapie praktijk of in het fitness centrum. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit transparante kunststof en is koude en hitte bestendig. Dat wil zeggen dat het kunststof van de ball stacker niet breekt bij hoge of lage temperaturen.

In ons uitgebreide assortiment vindt je altijd geschikt oefenmateriaal zoals bijvoorbeeld een ergonomische zitbal.

Mambo Max

Mambo Max is een betrouwbaar en goed merk van fitness artikelen zoals een balanstrainer, handtrainer, foam roller, fitness bal of een goede stoelfiets.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Praktisch fitness ballen en zitballen opbergen
  • Complete en betaalbare set bestaande uit drie ringen
  • Voor ballen met een diameter van 45 tot 75 cm