• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Cawila
Selectie verfijnen
Breedte
 1. 2,5 cm (2)
 2. 3,8 cm (13)
Soort voetbal accessoires
 1. Ballenpomp (4)
 2. Ballenzak (1)
 3. Bidons en houders (9)
 4. Voetbaldoel (4)
kneedgumsterkte
 1. Licht (Geel) (36)
Lengte
 1. 10 meter (15)
Kleur
 1. Geel (16)
 2. Rood (15)
 3. Groen (8)
 4. Blauw (14)
 5. Paars (1)
 6. Zwart (13)
 7. Lichtblauw (1)
 8. Roze (3)
 9. Oranje (5)
 10. Wit (3)
 11. Grijs (2)
 12. Zilver (1)
Aantal rollen
 1. 1 rol (7)
 2. 6 rollen (7)
 3. 12 rollen (1)
Prijs
€ 0 € 214 € 0 tot € 214

Cawila

Cawila levert sportmaterialen waar al diverse voetbalvereningen en fysiotherapeuten gebruik van maken. Het Duitse sportmerk positioneert zich sinds 1936 met kwalitatief hoge traingsmaterialen. De naam Cawila staat voor de oprichter van het bedrijf. Cawilla heeft een grote selectie van professionele trainingsmaterialen voor diverse sporten. Bij MediPrevetie kun je terecht voor verschillende sportartikelen van het merk Cawilla. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor diverse soorten trainingsmateriaal, de beste kinesiotape of een foam roller.

1 - 16 van 85 producten

Sorteer op:
Sporttape Wit CawilaSporttape Wit Cawila
€ 3,49
Levertijd langer dan 1 week
 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Sporttape Wit Cawila 6 stuksSporttape Wit Cawila 6 stuks
€ 19,99
Levertijd langer dan 1 week

1 - 16 van 85 producten

Sorteer op:

Cawila

Cawila trainingsmateriaal

Cawila is een retail organisatie uit Noord-Duitsland ontstaan in 1936. Ze staan bekend om hun professionele kwaliteit sportartikelen voor teamsporten als voetbal, handbal, volleybal en basketbal. Al jaren doen wij zaken met deze leverancier, omdat ze in onze ogen één van de beste partners zijn in het leveren van hoogwaardig trainingsmateriaal.

Bij MediPreventie hebben wij een ruim aanbod aan Cawila trainingsmaterialen geschikt voor elke organisatie, vereniging en elftal! Wat kun je verwachten van Cawila trainingsmateriaal? Het zijn duurzame en betaalbare artikelen gemaakt van een uitstekende kwaliteit. Bij MediPreventie worden Cawila producten snel geleverd, staan we bekend om de lage prijzen en de professionele kwaliteit aan artikelen. Daarnaast adviseren wij de klant graag persoonlijk bij de aankoop van producten. Zo zorgen wij ervoor dat je tevreden bent met de aankoop van de producten.

Voetbal is de grootste sport in de Benelux. Dit is terug te zien aan de professionalisering van de sport en het grote aanbod aan voetbal clubs en eftals. Voetbalclubs hebben dan ook het juiste en beste voetbal trainingsmateriaal nodig om de voetballers te laten trainen. Voor voetbal trainingsmateriaal van Cawila vindt je bij ons een ruim en divers aanbod. Denk aan markeringspionnen, speedladders, markeringshoedjes, hoepels en ander trainingsmateriaal.

Door te trainen met voetbal trainingsmateriaal help je de voetballers nog beter worden. Bij voetbalclubs wordt er momenteel veel aandacht besteed aan looptraining en krachttraining. De invloed van looptrainingen en krachttrainingen op de prestaties van spelers is aanzienlijk groot. Het meest populaire voetbal trainingsmateriaal zijn de gekleurde markeringspionnen. Veiligheid op de voetbalclub is zeer belangrijk. Tijdens een training of wedstrijd ontstaan er vaak blessures. Directe behandeling van blessures kan de herstelperiode soms verkorten. Een cold spray of fitness elastiek kan op dat soort momenten goed van pas komen. Verder in de tekst, kun je meer lezen over het trainen zonder blessures.

Cawila loopladder

De loopladder, ook wel speedladder of agility ladder genoemd, is een uitstekend trainingsmiddel om het coördinatievermogen (beweeglijkheid) te verbeteren. De loopladder wordt gebruikt als trainingsmateriaal voor sporten als voetbal, hockey, tennis, rugby en basketbal. Bovendien is deze speedladder erg geschikt voor hersteltrainingen. Regelmatig zien wij dat fysiotherapeuten een loopladder gebruiken voor de cliënten.

Met een loopladder dwing je de sporter om zijn of haar voeten snel in en uit de vakken te bewegen. Dit kan in een voorwaartse positie, maar ook in een zijwaartse positie. Hierdoor zal de voetsnelheid op deze twee manieren ontwikkeld worden. Bij MediPreventie kun je de loopladder kopen vanaf 4 meter tot en met 10 meter lang.

Trainen zonder blessures

Met een goede warming-up wordt de kans op blessures een stuk kleiner. Naast het dragen van beschermingsmiddelen is een warming-up effectief voor blessurepreventie. Met een warming-up bereid je je fysiek en mentaal voor op de aankomende lichamelijke inspanning.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in oefenmateriaal, fysiotherapie artikelen en sport materiaal, geven wij een aantal tips voor de beste warming-up. Het is leuk en de sporters krijgen een betrokken gevoel, als je ze betrekt bij de warming-up. Laat de sporters in tweetallen de warming-up verzorgen. Hierdoor zullen zij een verantwoordelijk gevoel krijgen. Het gevolg hiervan is dat elke warming-up weer anders zal zijn. Geef de sporters wel goede informatie mee. Over de duur van de oefening, wat er moet gebeuren, welke spiergroepen warm moeten worden, en welke trainingsmaterialen ze nodig hebben. Als coach kun je ook variatie in de training geven door spel- en sportmaterialen te gebruiken van een andere sport. Bijvoorbeeld markeerhoedjes bij vechtsporten of een loopladder tijdens korfbal. Het werkt voor de jongeren extra motiverend wanneer er muziek wordt gebruikt tijdens de warming-up. Nog leuker, laat de jongeren zelf hun muziek meenemen!

Een goede warming-up bestaat uit: simpele losmakende oefeningen, rek oefeningen en sportgerichte oefeningen. Het is belangrijk dat dit secuur en niet gehaast gebeurd. Een normale warming-up duurt zo ongeveer 15 minuten. Met deze tips wordt vast de volgende warming-up nog leuker en beter!

Goede sportmaterialen

Wist je dat de helft van alle blessures ontstaat door contact met een andere sporter, of doordat de sporter op in aanraking komt met het trainingsmateriaal? Je hebt instrumentele sportmaterialen en beschermende sportmaterialen. Instrumentele materialen zijn nodig voor de sport zoals een tennisracket, hockeystick, voetbal etc. Beschermende materialen beschermen de sporter zoals scheenbeschermers, gebitsbeschermers, helmen, etc. Soms blijkt het dat niet iedereen gebruik maakt van deze beschermkleding. Hierdoor ontstaan er onnodig veel blessures.

Naast bescherming of noodzakelijke sportmaterialen, is professioneel trainingsmateriaal ook erg belangrijk. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, zijn er onwijs veel soorten aan trainingsmateriaal van Cawila te vinden op onze website. Het is erg belangrijk dat het trainingsmateriaal altijd in takt is en geen scheuren of gebreken bevat. Denk aan voetbal trainingsmateriaal, het zou zo maar kunnen dat de voetbal pionnen scheuren bevatten. Je wilt niet hebben dat iemand hier achter blijft haken of perrongelijk met een blote voet instapt. Daarnaast is de effectiviteit van het trainingsmateriaal pas zo goed mogelijk wanneer het in de juiste staat verkeert.

Voor vragen over Cawilla trainingsmateriaal, sporttape of blessure preventie artikelen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+