Bosu balance trainer Home Edition

Normaal € 199,99
Vanaf 2 € 198,99
Vanaf 3 € 197,99

Jouw prijs 199,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Bosu Home Edition

Bosu balanstrainer Home Edition is een balans trainer die speciaal voor u is gemaakt zodat u nu ook thuis kunt trainen met deze Bosu balanstrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Balanstrainer Bosu Home Edition is een halve blauwe bal op een stevig platform. De bal is gevuld met lucht en is opblaasbaar met de bijgeleverde pomp. De Bosu balanstrainer Home Edition is uitermate geschikt voor balanstraining, balansoefeningen.

Als u op de Bosu Balanstrainer Home Edition staat dan voelt u dat het dynamische oppervlak een beroep doet op uw evenwicht, lichaamshouding en spierkracht. Met de Bosu Balanstrainer Home Edition verbetert u de stabiliteit en coördinatie van uw lichaam. Verder versterkt het trainen met de Bosu balans trainer Home Edition de rugspieren en buikspieren.

Wilt u ook thuis trainen met de Bosu Home Edition balans trainer? Dat kan want nu is er speciaal voor thuis de Bosu balance trainer Home Edition. De bal is gevuld met lucht en is opblaasbaar met de bijgeleverde pomp. De Bosu Balanstrainer Home Edition balans trainer is door iedereen te gebruiken, zowel door beginners als atleten. 

Deze balans trainer wordt compleet geleverd met een pomp, een handleiding (in het Engels) en een downloadbare link met workouts waarin onder andere aerobics, fitness en krachttraining en natuurlijk balanstraining met de Bosu balans trainer Home Edition aan bod komen.

Balans is het begin van iedere beweging. Het helpt ons om bewegingen doelgericht en beheerst te maken. Of het nu gaat om alledaagse activiteiten, zoals lopen, tillen en bukken of om sportieve prestaties. Dit kunt u uitstekend oefenen op de Bosu Home Edition balans trainer. Ook kunt u met de Bosu balanstrainer Home Edition oefeningen voor core stability training uitvoeren.

Met de Bosu balans trainer Home Edition traint u de spieren rondom enkels, knieën en heupen, maar vooral de romp. Met een aantal eenvoudige oefeningen op de Bosu balanstrainer verbetert u uw stabiliteit en coördinatie en versterkt u de rug- en buikspieren. U wordt sterker en fitter, uw houding verbetert en u beweegt beter. Dit betekent niet alleen dat u er beter uitziet, u voorkomt ook blessures en uw sportieve prestaties gaan vooruit.

De Bosu Balanstrainer Home Edition is veilig en gemakkelijk te gebruiken, ongeacht uw huidige conditie. Het is mogelijk om te beginnen met eenvoudige oefeningen met de Bosu Home Edition balans trainer. Zodra uw conditie en balans beter worden, kunt u geleidelijk overgaan op moeilijkere oefeningen.

Trainen met de Bosu Balanstrainer Home Edition is effectief, uitdagend en functioneel voor iedereen: van beginners tot ervaren atleten. Bosu motiveert tot een actieve levensstijl en bewegen met plezier!

Maximale druk-/gewichtsbelasting en afmetingen Bosu Balanstrainer Home Edition

- maximale druk-/gewichtsbelasting voor de Bosu Balanstrainer Home Edition: 150kg
- de diameter van de Bosu balans trainer Home Edition balans trainer is 65cm
- de hoogte van de Bosu balans trainer Home Edition balans trainer is 23cm

Wat is het verschil tussen de Bosu Balanstrainer Home Edition en de Pro Edition?

De Home Edition van de Bosu balance trainer is van dunner rubber gemaakt en hierdoor niet voor professioneel gebruik geschikt. Daarentegen is de Bosu Balanstrainer Pro Edition van stugger oefenmateriaal, waardoor deze minder snel zal slijten. Dit maakt de Bosu Balanstrainer Pro Edition uitermate geschikt voor professioneel gebruik en fitness centra. Met de Bosu Balanstrainer Home Edition kunt u uiteraard prima thuis oefenen.

Product garantie op de Bosu Balanstrainer Home trainer vervalt als het gebruikt wordt voor commerciële doeleinden.

Reviews

Pluspunten

  • Uitermate geschikt voor thuisgebruik
  • Verbetert stabiliteit en coördinatie
  • Motiveert tot een actieve levensstijl

Related products

Bosu balanstrainer Pro Edition
Bosu balanstrainer Pro Edition

229,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Balanstrainer Mambo Max Ø 45 cm
Balanstrainer Mambo Max Ø 45 cm

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Foam roller Zwart Mambo Max
Foam roller Zwart Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Foam roller 3 in 1
Foam roller 3 in 1

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Blauw
Diameter: 65 cm