Wiebel kussen Rood 33 cm

Normaal € 19,99
Vanaf 5 € 19,79
Vanaf 10 € 19,49

Jouw prijs 19,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Wiebelk 33 cm Rood

Wiebel kussen Rood 33 cm: dit balanskussen zorgt voor een actieve en dynamische zitpositie waardoor je ongemerkt jouw rugspieren en bekken traint. Het wiebelkussen wordt geleverd met een gemiddelde luchtdruk voor een optimaal wiebeleffect. Dit wiebel kussen is in het Rood, Blauw, Zwart, Groen of Lichtblauw.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Dit wiebelkussen is geschikt voor jong en oud en bevordert dynamisch en actief zitten. Dit luchtgevulde kussen wordt aangeraden voor mensen die de coördinatie, kracht en stabiliteit van de rompspieren, rugspieren en bekkenspieren willen verbeteren. Met dit wiebel kussen kun je zeer comfortabel en aangenaam zitten doordat het na enkele minuten de lichaamstemperatuur aanneemt.

Voordelen wiebel kussen

  • Voor actief en dynamisch zitten
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen
  • Kies uit verschillende mooie kleuren

Je kunt wiebelkussens niet alleen gebruiken als zitkussen maar ook als oefenkussen voor veel verschillende fysiotherapie en fitness oefeningen. Het wiebel kussen wordt gewaardeerd door fysiotherapeuten en oefentherapeuten vanwege de diverse therapeutische oefeningen die er mee uitgevoerd kunnen worden. De wiebelkussens zijn uitermate geschikt voor rugoefeningen, bekkenbodemspieren oefeningen, coördinatie oefeningen, balansoefeningen én oefeningen van voet- en beenspieren.

Deze kwalitatief hoogwaardige wiebelkussens zijn verkrijgbaar in de kleuren Rood, Blauw, Zwart, Groen en Lichtblauw. Dit wiebel kussen in de kleur Rood is vergelijkbaar met de duurdere balkussens van Togu en andere merken. Dit wiebel kussen beschikt over een mat en comfortabel oppervlak.

Deze wiebelkussens zijn met een gemiddelde luchtdruk opgepompt, daardoor direct klaar voor gebruik en worden geleverd zonder pompje. Je kunt eventueel een los pompje voor het oppompen mee bestellen. Deze pompjes zijn alleen geschikt voor het oppompen van wiebelkussens.

Dit wiebel kussen met een diameter van 33 cm en een dikte van 6 cm, is geschikt voor kinderen en volwassenen met een normaal postuur, ter indicatie: tot een lichaamgewicht van 90 kg. Ook is dit wiebel kussen verkrijgbaar met een grotere diameter van 36 cm.

Om extra comfortabel en stijlvol te zitten kun je een overtrek voor dit wiebelkussen mee bestellen. Door de mooie en kwalitatief hoogwaardige afwerking van deze overtrek, krijgt jouw wiebel kussen een extra stijlvolle en mooie uitstraling. Deze overtrek is leverbaar in de kleuren Grijs, Kobaltblauw, Lichtblauw, Donkerblauw, Rood, Wit, Beige en Zwart.

Bekijk ons assortiment ook voor een geschikt rugkussen.

Dit balkussen is ook uitermate geschikt om te gebruiken als wiebelkussen of balanskussen bij kinderen met ADHD, concentratieproblemen of bij hyperactieve kinderen. Doordat kinderen onbewust wiebelen op dit luchtgevulde wiebel kussen wordt de concentratie verhoogd waardoor het kind zich op school en thuis beter kan concentreren. Je kunt overwegen om gelijktijdig in dezelfde bestelling twee wiebelkussens te bestellen zodat jouw kind deze thuis en op school kan gebruiken.

De lichte natuurlijke vibratie tijdens het ademhalen zorgt ervoor dat het lichaam een constante feedback ter correctie krijgt voor een optimale lichaamshouding. Ook voor gevarieerde balanceertrainingen, balanstrainingen en bekkeninstabiliteit. Bij het eventuele oppompen dien je het wiebel kussen niet te veel op te pompen omdat dit anders mogelijk ten koste van belangrijke bewegingsdynamiek kan gaan.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Dynamisch en actief zitten
  • Volwassenen en kinderen
  • Wordt opgepompt geleverd

Minpunten

  • Te hard oppompen gaat ten koste van de bewegingsdynamiek

Related products

Wiebelkussen overtrek Rood

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Wiebelkussen kind 33 cm Lichtblauw

19,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Wiebelkussen overtrek Grijs

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Balkussen Zwart 33 cm

19,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Gebruik: Bureaustoel, Eetkamerstoel
Ondersteuning: Zitvlak
Toepassing: Op kantoor, Op reis, Op school, Thuis
Kleur: Rood
Diameter: 33 cm