Sissel hoofdkussen Classic - Large

Normaal € 98,99
Vanaf 2 € 97,99
Vanaf 4 € 96,99

Jouw prijs 98,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: SIS-110.004

Het Sissel hoofdkussen Classic Large zorgt voor een gezonde lighouding en goede nachtrust. Dit hoofdkussen zorgt voor ergonomische en comfortabele ondersteuning van de nek. Dit orthopedisch kussen wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Dit Sissel Classic hoofdkussen biedt de perfecte ondersteuning van de nek waardoor nekklachten en schouderklachten voorkomen worden. Met dit Sissel kussen ben je verzekerd van een goede nachtrust en zul je de volgende ochtend uitgerust wakker worden.

Voordelen Sissel Classic hoofdkussen

  • Optimale ondersteuning van nek en schouders
  • Voor een gezonde en comfortabele nachtrust
  • Stevig en ondersteunend koudschuim kussen

Het Sissel hoofdkussen Classic is het ideale slaapkussen voor mensen die last hebben van nekklachten of hoofdpijn. Wil je jouw slaaphouding en nachtrust verbeteren? Kies dan voor het Sissel Classic kussen!

Het Sissel Classic kussen Large is het originele orthopedische hoofdkussen met een uniek design voor optimale ondersteuning van nek en schouders. Dit ergonomische nekkussen vermindert de druk op de ruggewervels en tussenwervelschijven. Het Sissel Classic kussen is gemaakt van een polyurethaan schuim. Dit koudschuim materiaal voelt stevig en ondersteunend aan.

Dit Sissel hoofdkussen ondersteunt jouw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voel je een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Je lichaam heeft weinig tijd nodig, ongeveer 2 tot 14 nachten, om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap.

Het Sissel Classic hoofdkussen wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten als je last hebt van rugklachten, nekklachten of spanningshoofdpijn. Dit Sissel kussen is voorzien van een unieke schuin oplopende rand waardoor je schouders perfect tegen het hoofdkussen komen te liggen. Dit zorgt voor een ontspannen ondersteuning van de wervelkolom tijdens het slapen op de rug of in een zijligging. Het Sissel Classic hoofdkussen wordt compleet geleverd met een fluwelen overtrek van een zeer goede kwaliteit.

Sissel hoofdkussens

Sissel kussenSoort schuimAfmetingen
Classic - Medium Koudschuim 47 x 33 x 11 cm
Classic - Large Koudschuim 47 x 33 x 14 cm
Classic Plus Koudschuim 47 x 33 x 11-14 cm
Soft - Medium Traagschuim 47 x 33 x 11 cm
Soft - Large Traagschuim 47 x 33 x 14 cm

Koudschuim hoofdkussens

Koudschuim is een comfortschuim gemaakt van polyurethaan, ook wel beter bekend als PU-schuim. Koudschuim is van nature ventilerend door de opencelstructuur waardoor transpiratievocht gemakkelijk kan verdampen. Koudschuim is een veerkrachtig soort schuim dat heel snel zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Consumenten denken vaak dat koudschuim koud is. Dit is echter niet het geval. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht.

Traagschuim hoofdkussens

Een hoofdkussen van traagschuim is een comfortschuim dat ook wel visco-elastisch schuim genoemd wordt. Onder invloed van (lichaams)warmte vormt traagschuim zich naar het gewicht dat er op rust. Daardoor is traagschuim drukverlagend en minder veerkrachtig. Bij traagschuim is het kussen 'traag responsief' in tegenstelling tot een hoofdkussen bestaande uit koudschuim, latex of pocketveren. Vandaar de benaming ‘traag’. Daarnaast is traagschuim door de samenstelling van het materiaal minder luchtig dan koudschuim.

Let op: dit Sissel kussen is een hygiëne artikel. Het is vanwege hygiënische redenen helaas niet mogelijk om dit Sissel hoofdkussen te ruilen of te retourneren indien: het gesealde papier kapot of opengemaakt is en/of als er gebruikssporen op het kussen zitten. Testen van het Sissel kussen mag alleen (voor korte duur) op het beschermpapier van het hoofdkussen met een schone kussensloop er omheen! Het Sissel kussen kort uittesten mag uiteraard maar het is niet de bedoeling dat je het Sissel kussen in gebruik neemt door hier een nacht op te gaan slapen en vervolgens gebruikt retour stuurt.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Sissel kussen voor een gezonde en goede nachtrust
  • Perfecte ondersteuning van nek en schouders
  • Zeer comfortabel koudschuim hoofdkussen

Minpunten

  • Hygiëne artikel, kan niet na gebruik geruild worden

Specificaties

Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Hoofd, Nek, Rug