Sissel hoofdkussen Classic - Medium

Normaal € 99,89
Vanaf 2 € 98,99
Vanaf 4 € 97,99

Jouw prijs 99,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: SIS-110.005

Het Sissel hoofdkussen Classic Medium zorgt voor een gezonde lighouding en goede nachtrust. Dit hoofdkussen geeft een ergonomische en comfortabele ondersteuning van je rug, nek en schouders. Dit orthopedisch kussen wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Sissel Classic

Dit Sissel Classic hoofdkussen biedt de perfecte ondersteuning van de rug, nek en schouders waardoor rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen worden. Met dit Sissel kussen ben je verzekerd van een goede nachtrust en zul je de volgende ochtend uitgerust wakker worden.

Voordelen Sissel Classic hoofdkussen

  • Optimale ondersteuning van de nek, rug en schouders met het Sissel Classic kussen
  • Orthopedisch kussen voor een gezonde en comfortabele nachtrust
  • Stevig en ondersteunend koudschuim kussen van Sissel

Het Sissel hoofdkussen Classic is het ideale slaapkussen voor mensen die last hebben van nekklachten, rugklachten of hoofdpijn. Wil je jouw slaaphouding en nachtrust verbeteren? Kies dan voor het Sissel Classic kussen! Het Sissel Classic kussen is het originele orthopedische hoofdkussen met een uniek design voor optimale ondersteuning van nek, rug en schouders. Dit ergonomische nekkussen vermindert de druk op de ruggewervels en tussenwervelschijven. Het Sissel Classic kussen is gemaakt van een polyurethaan schuim. Dit koudschuim materiaal voelt stevig en ondersteunend aan.

Dit Sissel hoofdkussen Classic ondersteunt jouw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voel je een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Je lichaam heeft weinig tijd nodig, ongeveer 2 tot 14 nachten, om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap.

Het Sissel Classic hoofdkussen wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten als je last hebt van rugklachten, nekklachten of spanningshoofdpijn. Door de schuin oplopende rand van dit orthopedisch Sissel Classic kussen liggen je schouders perfect tegen het hoofdkussen aan. Met dit ergonomische slaapkussen heb je ook bij een zijligging een ontspannen lighouding en optimale ondersteuning van de rug en nek (wervelkolom).

Dit nekkussen van Sissel zorgt er voor dat je schouder- en nekspieren ontlast worden tijdens het slapen en dit bevordert een goede nachtrust. Het hoofdkussen Sissel Classic wordt geleverd inclusief beige fluwelen overtrek van een zeer goede kwaliteit. Het Sissel Classic kussen Medium heeft een hoogte van 11 cm.

Sissel hoofdkussens

Sissel kussenSoort schuimAfmetingen
Classic - MediumKoudschuim47 x 33 x 11 cm
Classic - LargeKoudschuim47 x 33 x 14 cm
Classic PlusKoudschuim47 x 33 x 11-14 cm
Soft - MediumTraagschuim47 x 33 x 11 cm
Soft - LargeTraagschuim47 x 33 x 14 cm

Koudschuim hoofdkussens

Koudschuim is een comfortschuim gemaakt van polyurethaan, ook wel beter bekend als PU-schuim. Koudschuim is van nature ventilerend door de opencelstructuur waardoor transpiratievocht gemakkelijk kan verdampen. Koudschuim is een veerkrachtig soort schuim dat heel snel zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Consumenten denken vaak dat koudschuim koud is. Dit is echter niet het geval. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht. Het Sissel Classic kussen is een koudschuim hoofdkussen met een professionele kwaliteit van Sissel.

Traagschuim hoofdkussens

Een hoofdkussen van traagschuim is een comfortschuim dat ook wel visco-elastisch schuim genoemd wordt. Onder invloed van (lichaams)warmte vormt traagschuim zich naar het gewicht dat er op rust. Daardoor is traagschuim drukverlagend en minder veerkrachtig. Bij traagschuim is het kussen 'traag responsief' in tegenstelling tot een hoofdkussen bestaande uit koudschuim, latex of pocketveren. Vandaar de benaming ‘traag’. Daarnaast is traagschuim door de samenstelling van het materiaal minder luchtig dan koudschuim.

Let op: dit Sissel Classic kussen is een hygiëne artikel. Het is vanwege hygiënische redenen helaas niet mogelijk om dit Sissel hoofdkussen te ruilen of te retourneren indien: het gesealde papier kapot of opengemaakt is en/of als er gebruikssporen op het kussen zitten. Testen van het Sissel kussen mag alleen (voor korte duur) op het beschermpapier van het hoofdkussen met een schone kussensloop er omheen! Het Sissel kussen kort uittesten mag uiteraard maar het is niet de bedoeling dat je het Sissel Classic kussen in gebruik neemt door hier een nacht op te gaan slapen en vervolgens gebruikt retour stuurt.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Sissel Classic kussen voor een gezonde en goede nachtrust
  • Perfecte ondersteuning van rug, nek en schouders met dit slaapkussen
  • Stevig en ondersteunend koudschuim kussen van Sissel

Minpunten

  • Hygiëne artikel, kan niet na gebruik geruild worden

Related products

sissel kussen classic
Sissel hoofdkussen Classic - Large

99,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sissel kussen overtrek katoen Wit
Sissel kussen overtrek katoen Wit

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

sissel soft
Sissel hoofdkussen Soft - Medium

109,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

sissel plus kussen
Sissel hoofdkussen Classic Plus

108,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Hoofd, Nek, Rug