Sissel hoofdkussen Classic Plus

Normaal € 108,99
Vanaf 2 € 107,99
Vanaf 4 € 106,99

Jouw prijs 108,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: SIS-110.001

Het Sissel hoofdkussen Classic Plus is een in hoogte verstelbaar orthopedisch kussen voor een optimale ondersteuning van je nek, rug en schouders. Dit Sissel Plus kussen is geschikt voor zowel smalle en brede schouders. Dit slaapkussen zorgt voor een gezonde lighouding en goede nachtrust.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Sissel Plus

Dit Sissel hoofdkussen Plus wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten als je nekklachten, rugklachten of schouderklachten hebt. Dit orthopedische Sissel kussen is in hoogte verstelbaar door de speciale uitneembare vario-inleg. Dit zorgt ervoor dat dit Sissel Plus slaapkussen geschikt is voor mensen met brede en smalle schouders. Met dit orthopedische nekkussen ben je verzekerd van een goede en gezonde nachtrust.

Voordelen Sissel Classic Plus kussen

  • Optimale ondersteuning van de nek, rug en schouders met het Sissel Plus kussen
  • Orthopedisch kussen voor een gezonde en comfortabele nachtrust
  • In hoogte verstelbaar Sissel Plus nekkussen

Sissel Plus kussen

Het Sissel hoofdkussen Classic Plus is het ideale slaapkussen voor mensen die last hebben van nekklachten, rugklachten of hoofdpijn. Wil je jouw slaaphouding en nachtrust verbeteren? Kies dan voor het Sissel Classic Plus kussen! Het Sissel Classic Plus kussen is het originele orthopedische hoofdkussen met een uniek design voor optimale ondersteuning van nek, rug en schouders. Dit ergonomische nekkussen vermindert de druk op de ruggewervels en tussenwervelschijven. Het Sissel Classic kussen is gemaakt van een polyurethaan schuim. Dit koudschuim materiaal voelt stevig en ondersteunend aan.

Sissel Plus hoofdkussen

Dit Sissel Plus hoofdkussen ondersteunt jouw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voel je een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Je lichaam heeft weinig tijd nodig, ongeveer 2 tot 14 nachten, om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap met behulp van het Sissel Plus hoofdkussen.

Door de schuin oplopende rand van dit orthopedisch Sissel Plus kussen liggen je schouders perfect tegen het hoofdkussen aan. Met dit ergonomische slaapkussen heb je ook bij een zijligging een ontspannen lighouding en optimale ondersteuning van de rug en nek (wervelkolom). Het Sissel hoofdkussen Plus beschikt over 90 ventilatiekanalen voor een betere warmte-afvoer. Dit Sissel hoofdkussen wordt aanbevolen bij (spannings-)hoofdpijn klachten, rugklachten en nekklachten.

Dit nekkussen van Sissel zorgt er voor dat je schouder- en nekspieren ontlast worden tijdens het slapen en dit bevordert een goede nachtrust. Het hoofdkussen Sissel Classic Plus wordt geleverd inclusief beige fluwelen overtrek van een zeer goede kwaliteit. Het Sissel Classic Plus kussen is in hoogte verstelbaar van 11 tot 14 cm.

Sissel hoofdkussens

Sissel kussenSoort schuimAfmetingen
Classic - MediumKoudschuim47 x 33 x 11 cm
Classic - LargeKoudschuim47 x 33 x 14 cm
Classic PlusKoudschuim47 x 33 x 11-14 cm
Soft - MediumTraagschuim47 x 33 x 11 cm
Soft - LargeTraagschuim47 x 33 x 14 cm

Koudschuim hoofdkussens

Koudschuim is een comfortschuim gemaakt van polyurethaan, ook wel beter bekend als PU-schuim. Koudschuim is van nature ventilerend door de opencelstructuur waardoor transpiratievocht gemakkelijk kan verdampen. Koudschuim is een veerkrachtig soort schuim dat heel snel zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Consumenten denken vaak dat koudschuim koud is. Dit is echter niet het geval. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht. Het Sissel Plus kussen is een koudschuim hoofdkussen met een professionele kwaliteit van Sissel.

Traagschuim hoofdkussens

Een hoofdkussen van traagschuim is een comfortschuim dat ook wel visco-elastisch schuim genoemd wordt. Onder invloed van (lichaams)warmte vormt traagschuim zich naar het gewicht dat er op rust. Daardoor is traagschuim drukverlagend en minder veerkrachtig. Bij traagschuim is het kussen 'traag responsief' in tegenstelling tot een hoofdkussen bestaande uit koudschuim, latex of pocketveren. Vandaar de benaming ‘traag’. Daarnaast is traagschuim door de samenstelling van het materiaal minder luchtig dan koudschuim.

Let op: dit Sissel Plus kussen is een hygiëne artikel. Het is vanwege hygiënische redenen helaas niet mogelijk om dit Sissel hoofdkussen te ruilen of te retourneren indien: het gesealde papier kapot of opengemaakt is en/of als er gebruikssporen op het kussen zitten. Testen van het Sissel kussen mag alleen (voor korte duur) op het beschermpapier van het hoofdkussen met een schone kussensloop er omheen! Het Sissel Plus kussen kort uittesten mag uiteraard maar het is niet de bedoeling dat je het Sissel kussen in gebruik neemt door hier een nacht op te gaan slapen en vervolgens gebruikt retour stuurt.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Sissel Plus kussen voor een gezonde en goede nachtrust
  • Perfecte ondersteuning van rug, nek en schouders met dit slaapkussen
  • In hoogte verstelbaar Sissel Plus hoofdkussen

Minpunten

  • Hygiëne artikel, kan niet na gebruik geruild worden

Related products

sissel kussen classic
Sissel hoofdkussen Classic - Medium

99,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

sissel kussen classic
Sissel hoofdkussen Classic - Large

99,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

sissel soft
Sissel hoofdkussen Soft - Medium

109,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sissel kussen overtrek katoen Wit
Sissel kussen overtrek katoen Wit

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley
Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley
Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Leg raiser Harley
Leg raiser Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Hoofd, Nek, Rug