Sissel hoofdkussen Classic Plus

Normaal € 108,99
Vanaf 2 € 107,99
Vanaf 4 € 106,99

Jouw prijs 108,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: SIS-110.001

Het Sissel hoofdkussen Classic Plus is een in hoogte verstelbaar orthopedisch kussen voor optimale ondersteuning van je nek. De Sissel Plus is geschikt voor zowel smalle en brede schouders. Dit slaapkussen zorgt voor een gezonde lighouding en goede nachtrust.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Sissel Plus

Dit Sissel hoofdkussen Plus wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten als je nekklachten of schouderklachten hebt. Dit orthopedische Sissel kussen is in hoogte verstelbaar door de speciale uitneembare vario-inleg. Dit zorgt ervoor dat dit slaapkussen geschikt is voor mensen met brede en smalle schouders. Met dit nekkussen ben je verzekerd van een goede en gezonde nachtrust.

Voordelen Sissel Classic Plus kussen

  • Optimale ondersteuning van nek en schouders
  • Voor een gezonde en comfortabele nachtrust
  • In hoogte verstelbaar nekkussen

Door de schuin oplopende rand liggen je schouders perfect tegen het hoofdkussen aan. Met dit slaap kussen heb je ook bij een zijligging een ontspannen lighouding en optimale ondersteuning van de wervelkolom. Het Sissel hoofdkussen Plus beschikt over 90 ventilatiekanalen voor een betere warmte-afvoer. Dit Sissel hoofdkussen wordt aanbevolen bij (spannings-)hoofdpijn klachten en nekklachten.

Dit nekkussen van Sissel zorgt er voor dat je schouder- en nekspieren ontlast worden tijdens het slapen en dit bevordert een goede nachtrust. Het hoofdkussen Classic Plus wordt geleverd inclusief beige fluwelen overtrek van een zeer goede kwaliteit. Het Sissel Classic Plus is in hoogte verstelbaar van 11 tot 14 cm.

Sissel Plus kussen

Het Sissel hoofdkussen Classic Plus is het ideale slaapkussen voor mensen die last hebben van nekklachten of hoofdpijn. Wil je jouw slaaphouding en nachtrust verbeteren? Kies dan voor het Sissel Classic Plus kussen!

Het Sissel Classic Plus kussen is het originele orthopedische hoofdkussen met een uniek design voor optimale ondersteuning van nek en schouders. Dit ergonomische nekkussen vermindert de druk op de ruggewervels en tussenwervelschijven. Het Sissel Classic kussen is gemaakt van een polyurethaan schuim. Dit koudschuim materiaal voelt stevig en ondersteunend aan.

Sissel Plus hoofdkussen

Dit Sissel Plus hoofdkussen ondersteunt jouw nek en laat de wervelkolom zachtjes in een anatomisch correcte positie komen. Hierdoor voel je een licht stretching effect op de hals en de wervelkolom. Je lichaam heeft weinig tijd nodig, ongeveer 2 tot 14 nachten, om opnieuw te wennen aan een gezonde natuurlijke slaap.

Sissel hoofdkussens

Sissel kussenSoort schuimAfmetingen
Classic - Medium Koudschuim 47 x 33 x 11 cm
Classic - Large Koudschuim 47 x 33 x 14 cm
Classic Plus Koudschuim 47 x 33 x 11-14 cm
Soft - Medium Traagschuim 47 x 33 x 11 cm
Soft - Large Traagschuim 47 x 33 x 14 cm

Koudschuim hoofdkussens

Koudschuim is een comfortschuim gemaakt van polyurethaan, ook wel beter bekend als PU-schuim. Koudschuim is van nature ventilerend door de opencelstructuur waardoor transpiratievocht gemakkelijk kan verdampen. Koudschuim is een veerkrachtig soort schuim dat heel snel zijn oorspronkelijke vorm weer aanneemt. Consumenten denken vaak dat koudschuim koud is. Dit is echter niet het geval. Een betere naam voor koudschuim is High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met een hoge veerkracht.

Traagschuim hoofdkussens

Een hoofdkussen van traagschuim is een comfortschuim dat ook wel visco-elastisch schuim genoemd wordt. Onder invloed van (lichaams)warmte vormt traagschuim zich naar het gewicht dat er op rust. Daardoor is traagschuim drukverlagend en minder veerkrachtig. Bij traagschuim is het kussen 'traag responsief' in tegenstelling tot een hoofdkussen bestaande uit koudschuim, latex of pocketveren. Vandaar de benaming ‘traag’. Daarnaast is traagschuim door de samenstelling van het materiaal minder luchtig dan koudschuim.

Let op: dit Sissel kussen is een hygiëne artikel. Het is vanwege hygiënische redenen helaas niet mogelijk om dit Sissel hoofdkussen te ruilen of te retourneren indien: het gesealde papier kapot of opengemaakt is en/of als er gebruikssporen op het kussen zitten. Testen van het Sissel kussen mag alleen (voor korte duur) op het beschermpapier van het hoofdkussen met een schone kussensloop er omheen! Het Sissel kussen kort uittesten mag uiteraard maar het is niet de bedoeling dat je het Sissel kussen in gebruik neemt door hier een nacht op te gaan slapen en vervolgens gebruikt retour stuurt.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Sissel kussen voor een gezonde en goede nachtrust
  • Perfecte ondersteuning van nek en schouders
  • In hoogte verstelbaar hoofdkussen

Minpunten

  • Hygiëne artikel, kan niet na gebruik geruild worden

Specificaties

Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Hoofd, Nek, Rug