• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Abductiekussen
Selectie verfijnen
Materiaal
  1. Comfort korrels (2)
Kleur
  1. Lichtblauw (1)
Merk
  1. Fico (3)
  2. Harley (1)
Prijs
€ 0 € 80 € 0 tot € 80

Abductiekussen

Een abductiekussen is een kussen voor tussen de benen en zorgt voor de perfecte ondersteuning van je onderlichaam. We bieden abductiekussens aan zoals een Harley kussen en een Fico kussen. Een abductiekussen is uitermate geschikt indien je benen in dezelfde houding moeten blijven liggen. Een kussen tussen de benen is ter bevordering van het herstel voor of na een operatie. Kijk ook in ons assortiment voor geschikte bedhulpmiddelen zoals een kniekussen of beenkussen en verschillende andere nuttige hulpmiddelen.

4 product(en)

Sorteer op:

4 product(en)

Sorteer op:

Kussen tussen benen slapen

Een abductiekussen is gemaakt voor mensen met een adductie, een spierspasme. Bij deze mensen komen doorligwonden aan de knieën voor. Dit wil je voorkomen. Onze abductiekussens zorgen er voor dat de knieën geen rechtstreeks contact met elkaar hebben. Dit neemt de drukpunten weg en verdeeld de druk gelijk. Hierdoor worden je doorligwonden verholpen of vermeden. Bovendien bevorderd dit het ligcomfort. Onze kussen tussen benen slapen kan gebruikt worden met een lighouding op de rug of op de zij. De kussen zijn bovendien vochtafstotend.

Slapen met kussen tussen benen

Als je wilt slapen met kussen tussen benen dan zijn de abductiekussens zeer geschikt. De kussens zijn gevuld met korrelvulling. Deze speciale minipolystyreen korreltjes zijn onder druk gevuld met lucht voor een comfortbalans en een lange levensduur. De bolletjes zorgen voor een gelijke drukverdeling op het lichaam. Dit zorgt voor een gelijke druk en een aangenaam comfort, thuis of in bed.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+