Rugkussen bed

Normaal € 42,99
Vanaf 2 € 41,99
Vanaf 4 € 40,99

Jouw prijs 42,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: SP14027

Dit rugkussen Bed Relaxer van Harley is een positioneringskussen dat ondersteuning biedt tijdens het liggen of zitten in bed. Gebruik dit steunkussen als rugkussen of zitkussen bed door het kussen rechtop tegen het hoofdbord te plaatsen. Met dit kussen heb je in bed altijd comfortabele en goede ondersteuning in de rug.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Zitkussen bed

De Harley Bed Relaxer is een rugkussen en zitkussen voor in bed dat ondersteuning en comfort biedt tijdens het zitten en slapen. Dit rug- en zitkussen is op twee manieren te gebruiken. Door dit steunkussen bed rechtop tegen het hoofdbord van het bed te plaatsen, heb je een goede en prettige zithouding om ontspannen te lezen of tv te kijken.

Zitkussen voor in bed

De steile positie van het steunkussen is geschikt voor als je rechtop in bed zit. De vlakke positie van het rugkussen bed is geschikt voor het slapen. Door dit rugkussen bed in de vlakke positie neer te leggen, lig je met je hoofd hoger, waardoor je minder klachten ervaart en een betere nachtrust hebt. Dit rugkussen voor in bed is voldoende stevig voor goede ondersteuning en tegelijkertijd ook zeer comfortabel. Eventueel kunt je jouw eigen hoofdkussen tegen of op dit zitkussen plaatsen voor extra comfort.

Steunkussen bed

Ook kun je dit steunkussen voor in bed onder het hoofdkussen te plaatsen, waardoor je een prettige slaaphouding hebt. Dit zorgt voor een betere nachtrust. Het steunkussen is geschikt voor mensen met een nekhernia, ademhalingsproblemen of refluxklachten.

De afmetingen van dit rug- en zitkussen bed zijn lengte x breedte x hoogte: 45 x 56 x 20 cm. Dit steunkussen voor in bed wordt geleverd met een wasbare hoes die is gemaakt van katoen en fleece. Dit zitkussen voor in bed is gemaakt van polyurethaan schuim, ook wel koudschuim genoemd.

Bij refluxklachten heb je last van opboeren, brandend maagzuur of pijn achter het borstbeen. Dit gebeurt voornamelijk na het eten, bij bukken of liggen en bij druk op de buik. Deze klachten komen doordat het maagzuur terugstroomt de slokdarm in. Vooral in bed, tijdens het slapen, treden deze klachten op. De Harley bed relaxer zorgt ervoor dat je minder last hebt van refluxklachten.

Een goede nachtrust is belangrijk voor het goed functioneren van lichaam en geest. Hierbij is het prettig om comfortabel te liggen, waarbij je geen last hebt van lichamelijke klachten. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een geschikt orthopedisch kussen voor meer ondersteuning in de bed en een betere nachtrust.

Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Hoofd, Nek, Rug

Pluspunten

  • Dit steunkussen bed kan op twee manieren gebruikt worden
  • Comfortabel en praktisch rugkussen bed
  • Goed zitten met dit zitkussen bed
Matrasverhoger Harley

36,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Support kussen Fico

22,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hielkussen Fico

84,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Voedingskussen Fico

64,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Traagschuim kussen

32,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis