Helping Hand Handi-Grip Max Lang

Normaal € 32,89
Vanaf 2 € 32,49
Vanaf 4 € 31,99

Jouw prijs 32,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: HH5082-2

De Helping Hand HandiGrip Max is een extra precieze handgrijper waarmee je gemakkelijk voorwerpen kunt pakken. De Helping Hand grijper is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. Deze hand grijper heeft een lengte van 82 cm. Beschikt over een ergonomisch en extra comfortabel gel handvat met makkelijk bedienbare rechte hendel en is voorzien van een vergrendelingsknop. Aan het uiteinde van de handgrijper zit een roterende klem met zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. Ook ideaal voor potten en blikken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een Helping Hand grijper is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand betekent vertaald vanuit het Engels letterlijk ‘helpende hand’ en dit is exact wat deze handgrijper is. Namelijk een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is. De Helping Hand is wereldwijd de meest verkochte handgrijper en biedt een professionele kwaliteit. Deze handgrijper beschikt over een roterende, draaibare klem waarmee je extra precies kleine voorwerpen kunt pakken. Aan de binnenkant van de klem zit anti-slip materiaal voor een nog betere grip. Zet de klem eenvoudig vast met de rode vergrendelingsknop. Ook ideaal voor het pakken van potten en blikken of als aantrekhulp bij het aankleden. Lichtgewicht handgrijper door de goede combinatie van aluminium en kunststof.

Voordelen Helping Hand Handi-Grip Max

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Extra precieze handgrijper met een lengte van 82 cm en vergrendelingsknop
  • Met ergonomisch en extra comfortabel gel handvat en draaibare klem

De Helping Hand HandiGrip Max grijper is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Zo kun je met de handgrijper eenvoudig kleine en grote voorwerpen oppakken zonder inspanningen die eventueel pijnlijk kunnen zijn. De Helping Hand is te gebruiken met minimale kracht en ligt comfortabel in de hand. Met de handgrijper kun je voorwerpen pakken die buiten het bereik van de hand liggen. Dit is een extra precieze grijper met een roterende, draaibare klem die voorzien is van zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. De HandiGrip Max is ook ideaal voor het vastpakken van potten en blikken.

Gel handvat met vergrendelingsknop

De HelpingHand HandiGrip Max beschikt over een extra comfortabel gel handvat. Dit is ideaal voor iedereen met stijve handen of een verminderde grip door bijvoorbeeld reuma artritis. Bovendien is het ergonomische handvat voorzien van een rode vergrendelingsknop waarmee je de klem kunt vast zetten als je het voorwerp vast hebt. Zo kun je je volledig concentreren op het verplaatsen van het voorwerp en hoef je dus niet in de klem te blijven knijpen.

Ben je naast een Helping Hand grijper op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie. Deze handgrijper is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Extra precieze handgrijper met een lengte van 82 cm
  • Met ergonomisch en extra comfortabel gel handvat en draaibare klem

Specificaties

Kleur: Grijs, Zwart